Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spot we Wroclawiu
Autor Wiadomość
Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 24-11-2005, 21:18   

benio napisał/a:
cos malo chetnych tu widze na sobote:/

Ja będe napewno Dziś poznałem mitsumaniaka ze Sosnowca fajny koleś "piorek" kupiłemod niego alumy do mojego MSS

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 24-11-2005, 23:21   

benio napisał/a:
cos malo chetnych tu widze na sobote:/

to nie mial byc jakis wielki zlot tylko kameralne spotkanko.... ja bede zadowolony jesli pojawi sie ktos jeszcze oprocz mnie.... jakby co moge podac moj tel na priva, jakbysmy sie pogubili albo cos :) dajcie znac

benio
[Usunięty]

Wysłany: 25-11-2005, 20:03   

niestety poszlo mi dzisiaj sprzeglo w trasie, autko stoi 100km od wrocka i robia mi je tut namiejscu,znaczy zrobia jak jutro sprzeglo dowioze, takze na zlocie sie nie pojawie.

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 27-11-2005, 17:54   

hmmm.... frekwencja niestety nie dopisala... tak czy siak poprosze fotki na chikenn@chikenn.com :)

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 28-11-2005, 18:00   

ChiKenn napisał/a:
hmmm.... frekwencja niestety nie dopisala

Sory ale ja się naprawde mocno rozchorowałem do dziś nie wychodziłem nawet z łózka :cry:

benio
[Usunięty]

Wysłany: 28-11-2005, 21:50   

heh to niezle w takim razie ile bylo aut :]

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 29-11-2005, 00:54   

3 :(

benio
[Usunięty]

Wysłany: 29-11-2005, 23:04   

noto fest, niestety mnie zatrzymala sprawa wyzsza;/

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 20-12-2005, 02:48   

zupelnie zapomnialem napisac o tym jak sie nam zlot udal - no wiec wlasciwie sie nie udal - bo frekfencja nie dopisala :/
a oto fotki (sorry ze sa tez z innej imprezy tam ale nie chce mi sie oddzielnego albumu robic):
http://chikenn.com/zdjeci...t_id=123&page=2
jesli ktos ma wiecej zdjec to prosze mi podeslac :D

Brian
[Usunięty]

Wysłany: 22-12-2005, 14:00   

:lol: :lol: nie zebym się śmiał ale impreza była biG :roll: jaki z tego morał :P nie robić spotów we Wrocq :wink:

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 23-12-2005, 03:09   

ano.... bo wroclawianie se wala w ch... tzn. w kulki leca i nie przyjezdzaja... :[

benio
[Usunięty]

Wysłany: 24-12-2005, 22:56   

anoo niestety, jezdzi troche eclipsow po wrocku ale jakos sie tym nie interesuja,za to inne spoty wypalaja ;]

Brian
[Usunięty]

Wysłany: 27-12-2005, 21:22   

jezdzi ?? :P ja tam nie widziałem tylko jakieś czarne 1G i czerwone i to wszystko :wink:

benio
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2006, 15:08   

heh u mnie na osiedlu oprocz mojego stoi jeszcze 1g 2g wiec razem 3;] i jeszcze troche widzialem innych wiec nie jest zle :D

Brian
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2006, 16:51   

:shock: 2g ?? Gdzie ?? :P ja widziałem tylko twojego :P

Odpowiedz do tematu