|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
WYPADANIE ZAPŁONU 3 CYLINDER |
Autor |
Wiadomość |
3Diamenty4Koła
Nowy Forumowicz
Auto: galant avance 2.5v6 tiptronic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2019, 16:29
|
|
|
u mnie ciśnienie na cylindrach w porządku na każdym garze ok 13 barów do sprawdzenia mam jeszcze czujniki i gazownik ma działać może to coś z gazem .
[ Dodano: 09-02-2019, 15:00 ]
Witam wszystkich zainteresowanych tematem wypadania zapłonu a wiec niedawno wróciłem od gazownika u którego był robiony montaż i pan powiedział mi że w moim galancie jest komputer i zapłon analogowy pokręcił trochę śrubką od powietrza w przepustnicy efekt taki sobie niby lepiej ale dalej na gazie czuć bujanie silnikiem . jak na razie nie pokazuje na kompie błędu wypadania zapłonu gazownik twierdzi że nic się tu nie da zrobić w co ja osobiście Nie WIERZE !!!!!!! |
_________________ 3Diamenty4Koła |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 09-02-2019, 20:12
|
|
|
3Diamenty4Koła napisał/a: | pokręcił trochę śrubką od powietrza w przepustnicy | tego się nie robi bez komputera - inaczej jest to działanie bez sensu
ta śrubka służy tylko zmianie obrotów biegu jałowego |
|
|
|
 |
|
|