|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ZAKUP??? |
Autor |
Wiadomość |
Kruel [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2007, 11:20
|
|
|
Łoch kurwa!
Gene jak bardzo trzeba zdemolować orginalna zawieche żeby mieć takie duźe kułka. |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 27-08-2007, 14:32 spalanie mitsu L200
|
|
|
Axer napisał/a: | A mój misio 167 kucyków po tygodniu eksploatacji ( fakt, spokojnej eksploatacji ) zameldował pod dystrybutorem 9 literków / 100 km, nie wiem czy zabudowa ma wpływ na zmiejszenie apetytu na paliwko ale jestem bardzo zadowolony z misia, wprawdzie nie widział jeszcze terenu, ot jakies leśnie dukty na spacerku. |
Dokładnie tak:
1. srednia 4x4- 9,2 na trasie (jazda około 80-100)
2. srednia 4x2- 8,0 na trasie (jazda 80-120)
3. srednia ogolna - (miasto trasa ect.) około 8,5 l/100
mysle że to jest ok. Roznica medzy 4x4 a 4x2 na trasie to około 0,5-1,5 litra/100 (na korzyśc tego drugiego).
jak masz normalną nogę (ani lekka ani cieżką) to sie zmieścisz w tych wartościach. Mój misiek ma zabudowę równą z wysokościa kabiny.
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
Piencu [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 14:40
|
|
|
9.3 po wsi... Odleglosci odcinkow jakies 1~3km. Sporadycznie dluzsze odcinki... Chyba ze gdzies dalej... to na trasie 8.5l przy sredniej 90km.
Standard bez chipa. |
|
|
|
 |
|
|