Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie umieścić radio CB ...
Autor Wiadomość
darcun4 
Forumowicz

Auto: MSS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-01-2016, 12:33   

Bizi78, mi mojego Yosana 120 chociaż jest dość mały, w konsole środkową bez jej mocnego pocięcia nie udało się wpasować. Wybrałem sposób jak na fotce, do tego mały głośniczek Noki mam przy lewym ucho na słupku środkowym.

image hosting over 10mb

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 23-01-2016, 13:39   

Planuję umieścić radio w mniej rzucającym się miejscu :wink: .

Paweł W. 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,6 2002, Nissan Note 1,4
Wysłany: 05-02-2017, 17:44   Montaż CB radia w MSS.

Witam,
Jeśli powtarzam temat, proszę o wybaczenie, lecz szukałem na naszym forum hasła CB i nie znalazłem.
Moje pytanie i prośba o poradę polega na tym iż .iedaw.o stałem się posiadaczem cb radia i nie wiem gdzie najlepiej je umieścić., zresztą mikrofon i głośnik też nie a nie chcę wiercic w plastikach.
Pozdrawiam,
Paweł.

[ Komentarz dodany przez: Bizi78: 05-02-2017, 21:36 ]
:wink:

[ Dodano: 06-02-2017, 11:48 ]
Witam,
Bizi, jak zwykle jesteś nieoceniony, naprowadziles mnie na odpowiedni tor/post/.
Radio zamontowalem, chwilowo mam nadzieję, tak jak któryś z Kolegów, przy drążku zmiany biegów, ale, niestety, przy każdym wychodzeniu na dłużej z auta kładę kurtkę na fotel pasażera zeby zasłonić. Większy problem/zagadkę właściwie/ mam z umocowaniem gruszki.
Na stałe zamierzam radio wmontowac w schowku pod popielniczka, muszę go tylko trochę zmodyfikowac.
Pozdrawiam,
Paweł.[/i]

[ Dodano: 06-02-2017, 15:30 ]
Największą trudnością, dla mnie przynajmniej, jest miejsce i sposób montażu zaczepu do gruszki.
Paweł.

[ Dodano: 06-02-2017, 15:30 ]
Największą trudnością, dla mnie przynajmniej, jest miejsce i sposób montażu zaczepu do gruszki.
Paweł.

darcun4 
Forumowicz

Auto: MSS
Wysłany: 06-02-2017, 17:25   

Moja gruszka nie jest nigdzie zamocowana. Ot leży sobie spokojnie w lewym "kubeczku" nie rzucając się nikomu w oczy.
A od jakiegoś czasu, stwierdzam, że miejsce w którym zamontowałem radio wcale nie jest takie głupie. Już kilku pasażerów zorientowało się w tym, że jest, dopiero gdy się odezwało.
Paweł W. ja na lewym słupku przy lewym uchu mam zamontowany głośniczek Noki z zestawu głośnomówiącego
image upload no limit
który jest przykręcony do kawałka blaszki chromowanej, a ta blaszka wsunięta pomiędzy podsufitkę a plastikową osłonę słupka. Nic w słupku nie wierciłem.

Paweł W. 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,6 2002, Nissan Note 1,4
Wysłany: 06-02-2017, 19:34   

Witaj,
Darcun, ja radio zamontowalem dokładnie tam gdzie Ty, tyle że z drugiej strony tunelu, od strony pasażera. Ale z głośnikiem Twój patent muszę zastosować, bo chciałem już swój głośnik ładowac do schowka na okulary lub gdzieś w okolice.
Mówiąc zupełnie szczerze liczyłem na to że ktoś podpowie mi, żeby NIGDZIE nie montować gruszki, gdyż idę o zakład że jakby była zamontowana jak należy radyjko i reszta nie wytrzymalyby tygodnia i padlaby łupem jakiegoś spostrzegawczego złodzieja.
Ja nawet antenę chowam zanim wjade pod dom.
Ale się rozpisalem, dziękuję za poradę, szkoda że jest taka zimnica, pogrzebalbym w aucie.
Cześć,
Paweł.

Odpowiedz do tematu