|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zobaczcie jak rozjechali Misia!! |
Autor |
Wiadomość |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-01-2006, 00:59
|
|
|
hmmm.... ja jednak nadal mam watpliwosci co do akurat takiego sposobu doprowadzenia tego auta do stanu wskazujacego na "powypadkowy". Chodzi mi o to ze takie metody wywoluja niezdrowe dresiarskie emocje i tylko o to mi chodzi. Marudny jestem wiem, moze nie kumam obecnych czasow bo za stary juz jestem, moze tato mnie zle wychowal?
Moim zdaniem jest to klasyczny przyklad tego ze szczytny cel jednak nie uswieca srodkow.
Juz nie marudze |
|
 |
KazPL [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2006, 15:40
|
|
|
! Niech sobie niszczą inne wozy, ale łapy precz od Misiaków! |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
|
Wysłany: 28-01-2006, 23:17
|
|
|
ale misiek i tak sie nie dal, nawet musieli pomagac aby "jeep" na maske wjechal |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 29-01-2006, 12:09
|
|
|
Doooobra starczy tego. Zrobili jak zrobili - nie podoba mi się że z Miśkiem ale ilu z Was kupiłoby tego rupiecia i odnowiło? A tak przynajmniej coś dobrego (pokaz ratowniczy) na koniec swego żywota pomógł zrobić.
Przenoszę do OT. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|