|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 11-01-2018, 19:33 |
Outlander II i klopoty z dealerem |
Autor |
Wiadomość |
alvent [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2007, 19:50
|
|
|
Sam się musisz przekonać.
Ja po pierwszej wizycie w RMF powiedziałem sobie, że tam nie wrócę.
Jednak samochód zakupiłem tam. O ile specjalnie nie mam powodów (poza pierwsza wizytą) narzekać na sprzedawców to na serwisie poległem .
Również czytałem niezbyt pochlebne opinie na ich temat, ale postanowiłem spróbować.
Niestety moja cierpliwość została wyczerpana.
Trafiłem do Moto Katowice, bo było najbliżej z Krakowa. Po pierwszym przeglądzie jestem zadowolony.
Przyjąłem zresztą, że nie muszę się z nikim wiązać, jeśli będzie mnie olewał.
Też jeżdżę trochę po Polsce i w gruncie rzeczy nie ma dla mnie znaczenia, gdzie będę serwisował samochód.
Problem może się pojawić, gdy coś się zepsuje na miejscu i będzie trzeba na lawecie dostarczyć pojazd. Ale tym ewentualnie będę się martwił jak się coś takiego zdarzy.
Decyzję podejmiesz sam. Nie jesteś przecież przypisany do konkretnego miejsca.
Pozdrawiam i życzę byś nie miał żadnych problemów. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-11-2007, 23:03
|
|
|
Tomo66, Katowice to MOTO - Paderewskiego.
Warszawa to w kolejności alfabetycznej:
Auto Allianz
Auto GT
Mitcar
Jest jeszcze diler w Markach - nie pamiętam nazwy
Pełną listę dilerów znajdziesz na stronie www.mitsubishi.pl lub na stronie naszego Klubu www.mitsumaniaki.com
A polecam ja Dilera z Białegostoku GRAFIX www.mitsubishi-grafix.pl - tyle, że to dla Ciebie pewnie za daleko.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2007, 23:19
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Tomo66, Katowice to MOTO - Paderewskiego.
| I Sobczyk na ul. Francuskiej |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-11-2007, 23:39
|
|
|
Ali-En napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Tomo66, Katowice to MOTO - Paderewskiego.
| I Sobczyk na ul. Francuskiej |
Nigdy tam nie byłem. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 14-11-2007, 23:44
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Jest jeszcze diler w Markach - nie pamiętam nazwy |
Auto Test - multidealer chyba to się teraz nazywa bo ma i Mitsubishi i Suzuki w ofercie. Ja byłem z ich usług lakierniczych bardzo zadowolony zarówno jeśli chodzi o załatwienie spraw papierkowych z PZU jak i samej fachowości naprawy.
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
xor
Mitsumaniak handlarz żywopłotem

Auto: Galant 2.5 '98 SE
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Paź 2006 Posty: 653 Skąd: Warszawa, Bielsko-Biała
|
Wysłany: 21-11-2007, 15:49
|
|
|
Trzy słowa - bardzo pozytywne wrażenie mam po zakupie Outka II w MOTO Katowice.
Obsługa, uśmiech, komunikatywność, 'inwencja' (zaproponowali fajne substytuty niedostępnych alusów). Na ten moment polecam. |
_________________ Rekin bulwarowy |
|
|
|
 |
r1212
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander Turbo, Mini
|
Wysłany: 02-12-2007, 13:17
|
|
|
Tomo66 napisał/a: | nie chcę się za bardzo denerwować a nie ukrywam że jestem trochę upierdliwy i po mojej pierwszej wizycie na Klimeckiego nie jestem zachwycony, na Wielickiej było jeszcze gorzej |
Witam, ja nie należe do klientów upierdliwych i roszczeniowych, odebrałem w tym roku 2 autka w ASV Leader we Wrocławiu i jestem zadowolony, mogę polecić w przeciweństwie do Filipowicza, który jak się dowiedział, że zeby kupić auto chce oddać stare w rozliczeniu nigdy więcej się nie odezwał, nawet ze słowami "sorry, nie da rady, niech Pan auto sprzeda we własnym zakresie".
Nieupierdliwośc klienta a olewka ze strony dealera to 2 różne sprawy.
Na szczeście juz pomykam swoim "turbiakiem" i reszta jest nie ważna.
PS.
Kupując kilka aut doszedłem do wniosku, że roszczeniowe podejście pod tytułem "wydaję pieniądze i wszystko mi się należy" nie jest dobrym podejsciem. Jak do tej pory, spokojnym i zrównoważonym podejsciem udawawało mi się zawsze znaleźć kompromis i załatwic swoje sprawy a tych serwisów trochę było (Ford, Nissan, Opel).
Co nie znaczy, żeby nie walczyć o swoje gdy z drugiej strony totalna ignorancja. |
|
 |
|
|