|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
co sadzicie o tym galu i o tym co wymyślilem?? |
Autor |
Wiadomość |
Wook@sH
Mitsumaniak

Auto: Galant E39A - 2.0 4x4 '89
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 432 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 12-09-2007, 22:58
|
|
|
harpagan napisał/a: | Wook@sH napisał/a:
Lepiej kupić coś taniego dostepnego i powszechnego i przerobić np. montując mocny silnik. Tu bym proponował np Opla Kadetta D lub E a do tego silnik 2.0ne (115KM) lub 2.0xe (150KM)
Tyle ze nijak sie to ma do 2200zl |
Ma sie tak że Kanta D kupujesz za ok 500 - 1000 (sama buda) silnik 2.0ne za ok 1000zł I składasz w całość jak sie ma troche pojęcia o mechanice. Wiadomo temat jest bardziej złożony ale od biedy za tą kasę sie da. A jak sie chce coś lepszego to nawet Galant 4x4 za 2200 to za mało |
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 12-09-2007, 23:14
|
|
|
dzieki za odp
no faktycznie jestem biednym studentem bo te dwa tysiace z nieba mi nie spadly tylko je zarobilem.
Bryczke to raczej odpuszcze sobie a co do gala to zdawalo mi sie ze 4x4 by pokazało co potrafi ,
jak narazie napisalem ze sa to tylko przymiarki i gal, lancer czy co kolwiek innego nie było by katowane tylko poprostu troche inaczej jezdzone nie mam tu na mysli kupienia samochodu na dwa tygodnie a pozniej zlomowanie jezeli cos dojdzie do skutku to bedzie to dluzsza zabawa.
Dzieki za odp bo zalezalo mi na waszych opiniach
pozdro
ps szkoda ze gal poszedł ale jak ma go ktos z naszych to luz. |
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Pomógł: 24 razy Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 1577 Skąd: Chechło City
|
|