Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Space Wagon GDI - pilot
Autor Wiadomość
Asiunia30
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2008, 21:53   

szukam mapy Polski do nawigacji.

skull 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-02-2009, 10:41   

jak już jest temat pilota to zapytam :) strasznie popękała mi obudowa pilota,już kleiłem dwa razy nie ma już do czego :( Czy można dokupić jakąś uniwersalną obudowę :?: To jest ten prosty pilocik z dwoma przyciskami LOCK i Unlock.

cuuube
[Usunięty]

Wysłany: 20-02-2009, 01:36   

skull napisał/a:
To jest ten prosty pilocik z dwoma przyciskami LOCK i Unlock.
jesli taki

to kupisz na alledrogo od innego Miska w zaleznosci od sprzedajacego 50-100 . bedzie go trzeba zakodowac ale to zaden problem...zrobisz to sam

skull 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Wysłany: 20-02-2009, 10:25   

tak jest dokładnie taki :) tylko mi sama obudowa połamała się,wisi posklejana na słowo honoru strach że gdzieś zgubię cały pilot.Ale jak nie ma innego wyjścia trzeba kupić cały kpl. pilot.Już szukałem na allegro,ale zero rezultatów:(

cuuube
[Usunięty]

Wysłany: 20-02-2009, 13:56   

samego pilota zapewne nikt nie wystawia ale warto popytac tam gdzie maja auta na czesci np > TUTAJ <(pytaj o konkretny model pilota bo od kazdego auta podejdzie po zakodowaniu )
lub napisz do Roch_27 moze bedzie mial od Galanta jeszcze po przekladce z GDI na VR4

szewa21 
Nowy Forumowicz

Auto: SpaceWagon 99 2.4 gdi
Wysłany: 17-05-2009, 18:56   

Witam, czy ktoś może mi wytłumaczyć co znaczy zewrzec pierwszy PIN złącza diagnostycznego do masy?? Jestem nowy i wogole nawet nie mam pojecia gdzie to jest, a też mam nie zaprogramowany pilocik w swoim autku. pozdrawiam.:D

[ Dodano: 17-05-2009, 18:59 ]
albo moze jakies zdjęcie jak to wygląda, bo jestem kompletnie zieloniutki:)

cuuube
[Usunięty]

Wysłany: 17-05-2009, 23:15   

szewa21 napisał/a:
czy ktoś może mi wytłumaczyć co znaczy zewrzec pierwszy PIN złącza diagnostycznego do masy??
wystarczy wcisnac cienki przewodzik w piny(dziurki) 1 i 4 w zlaczu OBD ktore masz na zdjeciu w tym temacie :arrow: http://forum.mitsumaniaki...=pilot&start=30

szewa21 
Nowy Forumowicz

Auto: SpaceWagon 99 2.4 gdi
Wysłany: 18-05-2009, 12:37   

dziekuję bardzo za pomoc juz znalazłem, to chyba pod kierownicą w MSW:D dzięki serdeczne za pomoc!!!!pozdro

Odpowiedz do tematu