|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sygnał |
Autor |
Wiadomość |
arturos998 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-09-2007, 13:47
|
|
|
Sczerze to nie wiem jak jest zamocowana, bo już takie auto kupiłem. U mnie atrapa normalnie się wciska i wtedy włącza się sygnał, jak będę miał czas to może zerknę jak to jest zamocowane. |
|
|
|
 |
karolteo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-09-2007, 20:09 wycieraczka tylnia
|
|
|
cześć koledzy mam problem z tylną wycieraczką bo nie działa. Raz zadziałała jak zamykałem klapę co to może być czyzby przerwany kabel poradzicie mi coś na to pozdrawiam
[ Dodano: 16-09-2007, 11:57 ]
dzieki panowie za pomoc juz sygnał jest bezpiecznik w kabinie dzieki i pozdro |
|
|
|
 |
arturos998 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2007, 19:55
|
|
|
Co do tego sygnału, to u mnie atrapa odstaje od reszty kierownicy (patrząc z boku) o około 0,5 cm (dlatego jest miejsce aby się wciskała). Auto jest przed liftem, atrapa tak samo jest zamocowana na dwóch śrubach i wciska się razem z całym elementem, w którym kiedyś była zamocowana poducha. |
|
|
|
 |
|
|