|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 11-01-2018, 19:33 |
Mitsubihi Outlander vs Citroen Crosser |
Autor |
Wiadomość |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 15-10-2007, 14:23
|
|
|
No to i ja trochę w temacie :
Wczoraw w TOK FM (jeżeli nie mylę radia) strasznie zjechaji nowego Outka, przyczepioli się do wszystkiego łacznie z tanimi materiałami w środku, z tym że jest mniejszy od konkurencji a i że zapas jest jakoś podwieszany czy cos takiego i ttrzeba mieć lewarek aby go zdjąć (nie mam pojęcia o co chodziło bo nie mam Outka) ale nie wypadł pozytywnie.
Ale na pocieszenie powiem że nowego Lancerka chwalili za wszystko. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-10-2007, 11:59
|
|
|
saphire napisał/a: | Jak go zaczną robić w NedCar to będzie chyba trzydzieści parę procent taniej niż przy imporcie z Japonii więc pewnie wyjdzie w okolicach 112tys |
Napewno nie stanieje.Podobnie miało być gdy zmniejszano cło z 30% na 10% na samochody z Japonii. MMC zrobiło wirtualny manewr i podniosło ceny na swoje samochody, których praktycznie nie było w salonach, po czym obniżyło je do poprzedniego poziomu gdy samochody się pokazały. Ja swojego Lancera kupiłem gdy obowiązywało jeszcze 30% cło i zapłaciłem za niego taniej niż teraz gdy obłozony jest 10% cłem. Podobnie postąpiła Honda z Accordem.Były szumne zapowiedzi niższych cen i wyszła z tego oczywiście kiszka. Podobnie miało być z kosmetykami po obniżce akcyzy, i z wieloma innymi produktami.Pazerność producentów i często sprzedawców nie ma granic. |
|
|
|
 |
valvo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2007, 12:39
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Student napisał/a: | Dobra mondrale to jak będzie z tymi silnikami | Wkrótce jednostkę VW zastąpi jednostka PSA. Czyli w Outku tez będzie montowany ten 2,2,HDI
Pewnie jednak Holandia |
Mitsubishi Motors zadeklarowało przyszpieszenie prac nad własną jednostką która ma się pojawić w 2009 roku. Tak więc ten 2.2 od PSA to "przejściowo" |
|
|
|
 |
demonik [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2007, 18:32
|
|
|
Czyli ku mojemu niepisanemu zdumieniu jeszcze bardziej niż Mitsubishi opłci sie sprowadzić Cytrynkę z najdroższego kraju w Unii?! |
|
|
|
 |
|
|