Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
KILKA GORZKICH SŁÓW ...
Autor Wiadomość
Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-05-2005, 11:20   

Proszę o pozwolenie na zamknięcie tematu. Nie zrobię tego bez Waszej zgody ale temat wyraźnie mi nie leży a z tego co słyszę nie tylko mnie. Mam nadzieję, że wszystko już zostało powiedziane i nie będziemy do tego wracać.
pozdrawiam

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-05-2005, 11:34   

Nie będziemy robić głosowania Jackie - jeżeli ktokolwiek ma coś do dodania proszę o PW i wtedy otworzę teraz zamykam.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

TOMMY
[Usunięty]

Wysłany: 23-05-2005, 13:08   

OŚWIADCZAM ŻE MITSUBISHI KLUB POLSKA NIE JEST STWORZONY BY WALCZYĆ Z MITSUMANIAKI.COM CZY NIEOFICJALNYM KLUBEM MITSUBISHI CZY INNYMI NIE UJAWNIONYMI KLUBAMI MITSUBISHI TUDZIEŻ INNYMI KLUBAMI MOTORYZACYJNYMI ITP. ITD. !

ZARAZ PO STWORZENIU SERWISU MITSUMANIAKI.COM FIREBEE NAWIĄZAŁEM KONTAKT ZE MNĄ ALBO JA Z NIM JUZ NIE PAMIETAM ZRESZTA TO NIE WAZNE KTO BYL PIERWSZY BARDZO MI SIE POMYSL SPODOBAL BO DOCENIAM PRYWATNA INICJATYWE I SZANUJE LUDZI KTORZY COS ROBIA I POKAZUJA ZE TO ROBIA I DOBRZE TO ROBIA A NIE GLEDZA I BIADOLA ZE JAK TO TU JEST ZLE ITP. LUB PIERDOLY GADAJA I PISZA ABY PISAC, WYMIENILIŚMY SIĘ LINKAMI DO SWOICH STRON I W ŻADNYM WYPADKU NA FORUM MKP NIE POZWOLĘ DO WSZCZYNANIA WOJEN POMIĘDZY DWOMA KLUBAMI.

FIREBEE I JA UTRZYMUJEMY KONTAKT NA STOPIE KOLEŻEŃSKIEJ ZNAMY SIE NIE OD WCZORAJ Z TEGO CO PAMIETAM TO FIREBEE ZWSZE CHCIAL COS TAKIEGO STWORZYC I NIE SĄDZĘ, BY KTÓRYŚ Z NAS CHCIAŁ WALCZYĆ ZE SOBĄ BO TO IDIOTYZM. W PRZYSZLOSCI NAPEWNO UDA SIE ZORGANIZOWAC WSPOLNY ZLOT I MOZE COS WIECEJ PRZECIERZ KLUBY MAJA LACZYC A NIE DZIELIC NIKT NIKOMU NIE ZABRANIA PRZYNALEZNOSCI DO OBU KLUBOW BO KAZDEMU TO WOLNO TO KAZDEGO PRYWATNY WYBOR.

"ze względu na pełną swobodę wypowiedzi i niechęć do kasowania czegokolwiek wygłaszane opinie sa prywatną sprawą osób, które je wygłaszają, a my jako serwis MITSUBISHI KLUB POLSKA nie ponosimy za nie odpowiedzialności"

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi