|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gronowicze |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-03-2006, 23:58
|
|
|
Ja kiedys na MKP zaczolem temat.
Po tej akcji pojawil sie
Krzyzak ostatnie logowanie 02/08/2005 17:33
Denbee ostatnie logowanie 16/05/2005 22:00
paradxo21 dzisiaj 23:17
Jak ktos chce zaproszenie to PW ze swoim mailem.
Ja w gronie jestem jako [Demola]
Grono to faktycznie takie kolko wzajemnej adoracji.
Znalazlem tam sporo znajomych, ktorych nie widzialem od lat, dzieki temu odnowilo sie pare dobrych znajomosci. W piatek np zorganizowalem spotkanie klasowe z ludzmi z lo. Bylo nas 23 osoby z lo +towarzyszace. Gdyby nie grono to do spotkania by nie doszlo tak licznego bo wiekszosc ludzi pozmieniala telefony i adresy.
W maju planuje zorganizowac spotkanie z ludzmi z podstawowki. Z tych to wiekszosci nie widzialem 8 lat. A w gronie znalazlem ich bardzo wielu. Fajna sprawa to grono, choc czesto dziala gorzej niz MKP a do tego jest na javie |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|
|