|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kto mieszka w Krakowie na Prokocimiu?? |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2008, 19:23
|
|
|
Hosaka napisał/a: | no ba!!! na browca, to tylko pieszo |
w sumie czemu nie :)chociaz nie ukrywam ostatnio mam mentlik z czasem wiec spontany tak nie bałdzo, a gdzie na piwko?husajn?irlandia?u Leszka nad drwina?są jeszcze inne mordownie?
heheh
pozdrowki
bwr |
|
|
|
 |
Filip_S [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2008, 22:43
|
|
|
Browar napisał/a: | Hosaka napisał/a: | no ba!!! na browca, to tylko pieszo |
w sumie czemu nie :)chociaz nie ukrywam ostatnio mam mentlik z czasem wiec spontany tak nie bałdzo, a gdzie na piwko?husajn?irlandia?u Leszka nad drwina?są jeszcze inne mordownie?
heheh
pozdrowki
bwr |
Husajn elegancki bo z jedzeniem nie najgorszym, tzn. w lokalu nie byłem, ale zdarzyło mi się z kolegą zamówić 2 razy i nie narzekałem |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 17-03-2008, 20:25
|
|
|
Filip_S napisał/a: | Husajn elegancki bo z jedzeniem nie najgorszym, tzn. w lokalu nie byłem, ale zdarzyło mi się z kolegą zamówić 2 razy i nie narzekałem |
pizze maja dobre to msuze przyznac, raz bylem na miejscu nawet,nawet choc osiedlowi sie schodza, ale neutral takze jest w miare spokojnie.Mozna by skiknac kiedys szersza grupa
pozdr
bwr
[ Dodano: 17-03-2008, 20:32 ]
Tak wogole co wy na to zeby na forum założyc podgrupe osiedli na których mieszkamy - na pewno ułatwiłoby to naszą komunikacje, rozwiazywanie pewnych spraw,zróznicowana częstotliwośc spotów co byloby dobre dla tych ktorzy byc co 2 tyg zazwyczaj nie moga/rozszerzenie zainteresowania/nowe miejsca/nowi ludzie/.I oczywiscie na spotach GŁÓWNYCH czyli tych pod plaza byloby NAS wiecej.Nie cierpie na nadmiar czasu ale to by nas w sumie zmobilizowalo zamiast siedziec w domu przed TV w wolnych chwilach...
pzdr
bwr |
|
|
|
 |
Filip_S [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2008, 16:20
|
|
|
Generalnie to mamy temat Prokocim Jeśli chodzi o jakieś proste sprawy z Mitsu to mam trochę doświadczeń, o które dzięki mojemu skurczybykowi jestem bogatszy i mogę pomóc. Jakby był jakiś kłopot, a można by było pomóc to zrobimy konsylium pzdr |
|
|
|
 |
Hosaka [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2008, 17:52
|
|
|
co do husajna, to jestem za, tym bardziej,że podpadam chyba pod kategorię "osiedlowy" a i konsylium czasem b mi się przydało, bo o coltologii to niewiele jeszcze wiem |
|
|
|
 |
Filip_S [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2008, 14:26
|
|
|
Ja chętnie wybiorę się na szamę do husajna, najpierw czeka mojego Lancera:
- wymiana wtryskiwaczy
- spawanie baku
- robota z tłumikiem
Mam nadzieje, że wtryskiwacze przylecą kurierem jutro, resztę jakoś się zrobi w weekend albo w przyszłym tygodniu, auto musi być sprawne bo z początkiem kwietnia rajd krakowski
Mam nadzieje, że się jakoś zgadamy panowie w pierwszej połówce kwietnia.
Hosaka, A swoim Coltem musisz mnie przewieść |
|
|
|
 |
Hosaka [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2008, 15:11
|
|
|
No zupełnie nie widzę problemu z tą przewózką
gorzej trochi ostatnio z komunikacją, bo mi maszina do neta zdechła i bywam baaaardzo okazjonalnie
ale reanimacja będzie jak najszybciej się da |
|
|
|
 |
Filip_S [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 16:14
|
|
|
Lepszy komputer niż auto hehe, ja mam przegób do roboty, zaczął harczeć po harcach po prokocimiu nocą oczywiście na pustym placu, a nie na drodze. |
|
|
|
 |
Hosaka [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2008, 12:39
|
|
|
no i jak tam drodzy państwo z I Niezależnym Zlotem Prokocimia?? powoli czerwiec się kończy, sesja pewnie tyż... zapodajcie jakimś terminem, co? |
|
|
|
 |
|
|