Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto mieszka w Krakowie na Prokocimiu??
Autor Wiadomość
Browar
[Usunięty]

Wysłany: 14-03-2008, 19:23   

Hosaka napisał/a:
no ba!!! na browca, to tylko pieszo :D

w sumie czemu nie :)chociaz nie ukrywam ostatnio mam mentlik z czasem wiec spontany tak nie bałdzo, a gdzie na piwko?husajn?irlandia?u Leszka nad drwina?są jeszcze inne mordownie?
heheh
pozdrowki
bwr

Filip_S
[Usunięty]

Wysłany: 16-03-2008, 22:43   

Browar napisał/a:
Hosaka napisał/a:
no ba!!! na browca, to tylko pieszo :D

w sumie czemu nie :)chociaz nie ukrywam ostatnio mam mentlik z czasem wiec spontany tak nie bałdzo, a gdzie na piwko?husajn?irlandia?u Leszka nad drwina?są jeszcze inne mordownie?
heheh
pozdrowki
bwr

Husajn elegancki bo z jedzeniem nie najgorszym, tzn. w lokalu nie byłem, ale zdarzyło mi się z kolegą zamówić 2 razy i nie narzekałem ;-)

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 17-03-2008, 20:25   

Filip_S napisał/a:
Husajn elegancki bo z jedzeniem nie najgorszym, tzn. w lokalu nie byłem, ale zdarzyło mi się z kolegą zamówić 2 razy i nie narzekałem

pizze maja dobre to msuze przyznac, raz bylem na miejscu nawet,nawet choc osiedlowi sie schodza, ale neutral takze jest w miare spokojnie.Mozna by skiknac kiedys szersza grupa :)
pozdr
bwr

[ Dodano: 17-03-2008, 20:32 ]
Tak wogole co wy na to zeby na forum założyc podgrupe osiedli na których mieszkamy - na pewno ułatwiłoby to naszą komunikacje, rozwiazywanie pewnych spraw,zróznicowana częstotliwośc spotów co byloby dobre dla tych ktorzy byc co 2 tyg zazwyczaj nie moga/rozszerzenie zainteresowania/nowe miejsca/nowi ludzie/.I oczywiscie na spotach GŁÓWNYCH czyli tych pod plaza byloby NAS wiecej.Nie cierpie na nadmiar czasu ale to by nas w sumie zmobilizowalo zamiast siedziec w domu przed TV w wolnych chwilach...
pzdr
bwr

Filip_S
[Usunięty]

Wysłany: 19-03-2008, 16:20   

Generalnie to mamy temat Prokocim :) Jeśli chodzi o jakieś proste sprawy z Mitsu to mam trochę doświadczeń, o które dzięki mojemu skurczybykowi jestem bogatszy i mogę pomóc. Jakby był jakiś kłopot, a można by było pomóc to zrobimy konsylium ;-) pzdr

Hosaka
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2008, 17:52   

co do husajna, to jestem za, tym bardziej,że podpadam chyba pod kategorię "osiedlowy" :D a i konsylium czasem b mi się przydało, bo o coltologii to niewiele jeszcze wiem :D

Filip_S
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2008, 14:26   

Ja chętnie wybiorę się na szamę do husajna, najpierw czeka mojego Lancera:
- wymiana wtryskiwaczy
- spawanie baku
- robota z tłumikiem

Mam nadzieje, że wtryskiwacze przylecą kurierem jutro, resztę jakoś się zrobi w weekend albo w przyszłym tygodniu, auto musi być sprawne bo z początkiem kwietnia rajd krakowski :-)

Mam nadzieje, że się jakoś zgadamy panowie w pierwszej połówce kwietnia.

Hosaka, A swoim Coltem musisz mnie przewieść :D

Hosaka
[Usunięty]

Wysłany: 21-04-2008, 15:11   

No zupełnie nie widzę problemu z tą przewózką :D
gorzej trochi ostatnio z komunikacją, bo mi maszina do neta zdechła i bywam baaaardzo okazjonalnie :(
ale reanimacja będzie jak najszybciej się da :)

Filip_S
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2008, 16:14   

Lepszy komputer niż auto hehe, ja mam przegób do roboty, zaczął harczeć po harcach po prokocimiu nocą :) oczywiście na pustym placu, a nie na drodze.

Hosaka
[Usunięty]

Wysłany: 22-06-2008, 12:39   

no i jak tam drodzy państwo z I Niezależnym Zlotem Prokocimia?? :D powoli czerwiec się kończy, sesja pewnie tyż... zapodajcie jakimś terminem, co?

Odpowiedz do tematu