|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 12-04-2008, 17:28 |
Jak dostac auto zastepcze |
Autor |
Wiadomość |
HugoOrmo
Forumowicz Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 460 Skąd: Frei Stadt Danzig
|
Wysłany: 19-04-2008, 15:27
|
|
|
nie wiem z kad te nerwy, ja oddajac samochod do naprawy poprosilem o zastepczaka i przygotowali go w 20 min - bez zbednych formalnosci, prosb, blagan itp itd...
pzdr |
|
|
|
 |
Maciej [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 16:27
|
|
|
FABIO, no i właśnie o to mi chodziło w poprzednio napisanym poście w tym temacie. Gdybyśmy napisali takie pismo do centrali MMC to wiedzielibyśmy jak jest z MAP dla aut z Niemiec. A tak mówią co im jest wygodnie i na rękę.
Bo w sumie nie rozumiem czym ma się różnić auto kupione u polskiego dealera o tego kupionego w niemieckim salonie w aspekcie assistance ?
[ Dodano: 19-04-2008, 16:31 ]
HugoOrmo, a Twoje autko z salonu krajowego ? |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-04-2008, 22:02
|
|
|
Maciej napisał/a: | dybyśmy napisali takie pismo do centrali MMC to wiedzielibyśmy jak jest z MAP dla aut z Niemiec. |
Panowie, przecież jest to dokładnie opisane we wkładce o MAP. Po co wyważać otwarte drzwi? |
|
 |
Maciej [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2008, 09:53
|
|
|
tomekrvf chodzi Tobie o wkładkę o MAP dodawaną do aut kupowanych w kraju ? |
|
|
|