|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:30 |
[MSS DID] [ELEKTRONIKA] Przestał odpalać - co sprawdzać? |
Autor |
Wiadomość |
Jacech1 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2008, 20:44
|
|
|
Tak pozostaje ASO laweta i odległość ok. 280km
[ Dodano: 10-07-2008, 22:22 ]
Misiek już w serwisie w Poznaniu jutro mam nadzieje poznam co go gryzło ...
Z szybkiej diagnozy komp. wychodzi, że przekaźnik świec żarowych i czujnik wałka rozrządu.
Jednak to tak na szybko jutro obiecali, że dadzą więcej informacji.
[ Dodano: 12-07-2008, 20:44 ]
Misiek już w domu i śmiga jak dawniej
Jak zwykle w takich sytuacja jakaś pierdoła, a w tym przypadku to MEGA PIERDOŁA !!!
do rzeczy mam uszkodzony wskaźnik paliwa i w baku miałem sucho !!!
Masakra nigdy bym nie przypuszczał a warsztatowcy juz mi pompę wtryskową uśmiercili
MSS mam od niedawna przejechałem nim ok. 300km i nie miałem okazji tego sprawdzić
Sytuacja jest taka, że wskazówka normalnie opada do 1/4 stanu komputer pokazuje, że jeszcze przejadę ok. 300km, a w rzeczywistości jest susza w baku.
Może ktoś wie jak jest rozwiązany pomiar paliwa czy układ jest kalibrowany? czy pomiar jest w inny sposób?? czego się uczepić tego co w baku czy może wskaźnik w desce rozdzielczej ??
Generalnie koniec jak w bajce wszystko się dobrze skończyło
Wymieniłem jeszcze trzy świece żarowe, filtr paliwa. |
|
|
|
 |
|
|