Przesunięty przez: Hubeeert 13-04-2006, 16:29 |
Ruszam w drogę |
Autor |
Wiadomość |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 14-04-2006, 12:45
|
|
|
Prędkość nadrobiłem jadąc po A4 i po tzw Girkówce do Łodzi. potem nie było juz tak różowo. A po 22 drogi kompletnie opustoszały. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2006, 13:19
|
|
|
Matejko napisał/a: | JCH napisał/a: | Matejko napisał/a: | moze dopisz w jakich godzinach jechales... |
Drogi były w miarę puste wczoraj - wszyscy byli w marketach |
no tez prawda heheh |
Gdzie Wy takie drogi widzieliście? Ile brzydkich słów użyłem wczoraj w zaciszu mojej przytulnej kabiny, to tylko ja wiem... |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 14-04-2006, 13:38
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Gdzie Wy takie drogi widzieliście? Ile brzydkich słów użyłem wczoraj w zaciszu mojej przytulnej kabiny, to tylko ja wiem... | Być może jechałeś akurat pod prąd. A trzeba z nurtem panie, z nurtem. Wtedy łatwiej niesie |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2006, 13:55
|
|
|
JCH napisał/a: | Fido__ napisał/a: | Gdzie Wy takie drogi widzieliście? Ile brzydkich słów użyłem wczoraj w zaciszu mojej przytulnej kabiny, to tylko ja wiem... | Być może jechałeś akurat pod prąd. A trzeba z nurtem panie, z nurtem. Wtedy łatwiej niesie |
Heheheh dzięki Jacku, zasadniczo polepszyłeś mój nastrój dzisiaj |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 15-04-2006, 20:22
|
|
|
No to i ja się pochwalę (a co, może się zdarzy, że ktoś leci tą samą trasą i się "pościgamy;-)) - za kilka długich chwil - no, przed 24:00 na pewno - lecę z Bydgoszczy w stronę Gdańska, potem do Gdyni, a jutro wieczorem lub pojutrze dokładnie odwrotnie.
Trasa Bydgoszcz-Świecie-Warlubie-międzylądowanie w Osieku na kawkę-Starogard Gd.-Straszyn-Gdańsk-Gdynia. |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
Ostatnio zmieniony przez Efa! 15-04-2006, 20:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
|
Wysłany: 15-04-2006, 22:08
|
|
|
No ja tez jestem niedaleko Dortmundu 1200 km (samochodem) od domku . W samolot 85 minut w wiaterku i juz bylismy na miejscu Spalanie spore , predkosc ok. 900 km/h .
Pozdrowka dla wszystkich i Wesolych Swiat . |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 18-04-2006, 08:34
|
|
|
Pojechałem w niedziele do szwagra do wawki. Z domu do domu wyszło mi 174 km a czas drogi to 1 h 43 m. Spalanie 7.4. Wracałem już nieco spokojniej (ludziów było więcej) i wyszło cos około 2h. Spalenie 6.5
Jedna rzecz. W tv trąbią że patroli ma być więcej na święta o 1/3 że tysiące policjantów nas strzeże . Zrobiłem może nie dużo bo raptem ~360 km i widziałem 1 patrol. Teściu tą samą drogę zrobl dzień wcześniej i zero patroli
Mam nadzieje że nie było po drodze fotoradarów
Hubeeert napisał/a: |
Spostrzeżenia - właściwie jedno - 100 wideoradarów mogłoby w miesiąc załatać dziurę w budżecie...
To przechodzi ludzkie pojęcie... |
to prawda. Raz mną i żonusia zatrzesło jak BMW na trzeciego wyprzedzał pod górke a wszystko to w niewielkiej odległości przed nami. Na górce jechał sobie spokojnie maluszek. Z mojej perpestywy wygłądało że zmieścili się na styk ale koleś w maluchu był naprawdę przerażony (jechał z żoną i dzieciakiem z tyłu).
Druga sytuacja to wyprzedzanie fiata cienkusia przez opla Astre (takiego jak miał Hubuś ) tylko na włoskich numerach. W wiosce zrobiona była wysepka z przejściem dla pieszych a koleś wyminął wysepke w lewej strony.
Naprawdę szok jak niektórzy jeżdzą |
Ostatnio zmieniony przez igi 18-04-2006, 08:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Efa!

|
Wysłany: 20-04-2006, 12:33
|
|
|
A ja miałam na "zająca" zarąbistego zająca... Najpierw mój chłopak cofając z garażu załatwił wóz sąsiada i tylni zderzak, a potem ja w nocy załatwiłam przedni, bo dostałam zająca prosto na... maskę
Razem 600zł |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2006, 12:44
|
|
|
Z góry przepraszam jeżeli kogoś nie pozdrowie w niedziele tj. 23.04.2006 na trasie Opole-Kluczbork-Ostrów-Konin-Jnowrocław-Bydgoszcz ale bedę bardzo się spieszył i mogę nie zauważyć kolegów Mitsumaniaków Dziś jadę go umyć posprzątać i nakleić zaje..... orła na tylnej szybie bo na tą naklejke którą chciałem będę musiał jeszcze poczekać
No i muszę dodać z przykrością że prawie miesiąc nie będzie mnie na stronkach mitsumaniaków chyba że gościnnie z cudzego internetu |
Ostatnio zmieniony przez Piotruś Pan 20-04-2006, 12:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 20-04-2006, 13:02
|
|
|
Piotruś Pan napisał/a: | Z góry przepraszam jeżeli kogoś nie pozdrowie w niedziele tj. 23.04.2006 na trasie Opole-Kluczbork-Ostrów-Konin-Jnowrocław-Bydgoszcz |
Czy to znaczy że kolega obecnie w Opolu przesiaduje ??? To moze jakieś spotkanko zrobimy, bo w tej mieścinie chyba niewielu jest ludzi z klubu.
.. a wracając do tematu to ja we wtorek wyruszyłem z Gdańska - Tczew - Bydgoszcz - Inowrocław - Konin - Kalisz i tutaj koło Tesco (godz 16) widziałem ładnego srebrnego Colcika. W Kaliszu miałem mały zwrot na Poznań a tam 4 godzinny postój. Później już Leszno - Wrocław - Opole. Przejechałem ok 800km, na miejscu byłem o godzinie 2 w nocy i do teraz jestem jeszcze przymulony |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
Ostatnio zmieniony przez akbi 20-04-2006, 13:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2006, 13:14
|
|
|
akbi napisał/a: | Czy to znaczy że kolega obecnie w Opolu przesiaduje ??? To moze jakieś spotkanko zrobimy, bo w tej mieścinie chyba niewielu jest ludzi z klubu. |
Zasiedziałem sie tu w Opolu 30 lat ( słownie: trzydzieści lat ) i teraz czas najwyższy wrócić na stare śmieci i właśnie to czynie jeszcze kilka takich kursów Opole - Bydgoszcz i myśle że od lipca już tylko Bydgoszcz a gościnnie Opole |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 20-04-2006, 13:27
|
|
|
To podobnie jak ja, z tym że ja z Gdańska a w Opolu od 11 miesięcy.
.. ale Ty 30 lat!!!!???? SZOK w życiu tu tyle nie wytrzymam, do gdańska wcześniej wróce
Jak coś to ja w drugiej połowie maja lece do Gdańska (pewnie przez Bydgoszcz) więc jak coś pomóc Ci przewieść to daj znać
Pozdrawiam |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Efa!

|
Wysłany: 20-04-2006, 15:04
|
|
|
Ja też na okrągło podróżuję pomiędzy Gdańskiem, a Bydgoszczą, więc również w razie potrzeby mogę pomóc (np. Tobie, Akbi, hehe). |
Ostatnio zmieniony przez Efa! 20-04-2006, 15:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway