Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
13-04-2006, 16:29
Ruszam w drogę
Autor Wiadomość
Maciek 
Mitsumaniak
MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-04-2006, 12:24   

A ja nigdzie nie mogie jechać auto rozbabrane buuu nikt nie chce pomóc i nic napisać ooo problemie :(
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 14-04-2006, 12:45   

Prędkość nadrobiłem jadąc po A4 i po tzw Girkówce do Łodzi. potem nie było juz tak różowo. A po 22 drogi kompletnie opustoszały.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2006, 13:19   

Matejko napisał/a:
JCH napisał/a:
Matejko napisał/a:
moze dopisz w jakich godzinach jechales...

Drogi były w miarę puste wczoraj - wszyscy byli w marketach ;)

no tez prawda heheh :mrgreen:

Gdzie Wy takie drogi widzieliście? Ile brzydkich słów użyłem wczoraj w zaciszu mojej przytulnej kabiny, to tylko ja wiem...

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 14-04-2006, 13:38   

Fido__ napisał/a:
Gdzie Wy takie drogi widzieliście? Ile brzydkich słów użyłem wczoraj w zaciszu mojej przytulnej kabiny, to tylko ja wiem...
Być może jechałeś akurat pod prąd. A trzeba z nurtem panie, z nurtem. Wtedy łatwiej niesie ;) :lol: :lol:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2006, 13:55   

JCH napisał/a:
Fido__ napisał/a:
Być może jechałeś akurat pod prąd. A trzeba z nurtem panie, z nurtem. Wtedy łatwiej niesie ;) :lol: :lol:

Heheheh dzięki Jacku, zasadniczo polepszyłeś mój nastrój dzisiaj :D

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 15-04-2006, 20:22   

No to i ja się pochwalę (a co, może się zdarzy, że ktoś leci tą samą trasą i się "pościgamy;-)) - za kilka długich chwil - no, przed 24:00 na pewno - lecę z Bydgoszczy w stronę Gdańska, potem do Gdyni, a jutro wieczorem lub pojutrze dokładnie odwrotnie.

Trasa Bydgoszcz-Świecie-Warlubie-międzylądowanie w Osieku na kawkę-Starogard Gd.-Straszyn-Gdańsk-Gdynia.
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo
Ostatnio zmieniony przez Efa! 15-04-2006, 20:22, w całości zmieniany 1 raz  

luk_szc 
Mitsumaniak
mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Wysłany: 15-04-2006, 22:08   

No ja tez jestem niedaleko Dortmundu 1200 km (samochodem) od domku . W samolot 85 minut w wiaterku i juz bylismy na miejscu :) Spalanie spore , predkosc ok. 900 km/h .
Pozdrowka dla wszystkich i Wesolych Swiat .

Mitsumaniaki QR-Code:

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 18-04-2006, 08:34   

Pojechałem w niedziele do szwagra do wawki. Z domu do domu wyszło mi 174 km a czas drogi to 1 h 43 m. Spalanie 7.4. Wracałem już nieco spokojniej (ludziów było więcej) i wyszło cos około 2h. Spalenie 6.5

Jedna rzecz. W tv trąbią że patroli ma być więcej na święta o 1/3 że tysiące policjantów nas strzeże ;) . Zrobiłem może nie dużo bo raptem ~360 km i widziałem 1 patrol. Teściu tą samą drogę zrobl dzień wcześniej i zero patroli :shock:
Mam nadzieje że nie było po drodze fotoradarów ;)
Hubeeert napisał/a:

Spostrzeżenia - właściwie jedno - 100 wideoradarów mogłoby w miesiąc załatać dziurę w budżecie...
To przechodzi ludzkie pojęcie... :shock:

to prawda. Raz mną i żonusia zatrzesło jak BMW :P na trzeciego wyprzedzał pod górke :shock: a wszystko to w niewielkiej odległości przed nami. Na górce jechał sobie spokojnie maluszek. Z mojej perpestywy wygłądało że zmieścili się na styk ale koleś w maluchu był naprawdę przerażony (jechał z żoną i dzieciakiem z tyłu).

Druga sytuacja to wyprzedzanie fiata cienkusia przez opla Astre (takiego jak miał Hubuś 8) ) tylko na włoskich numerach. W wiosce zrobiona była wysepka z przejściem dla pieszych a koleś wyminął wysepke w lewej strony. :evil:

Naprawdę szok jak niektórzy jeżdzą
Ostatnio zmieniony przez igi 18-04-2006, 08:38, w całości zmieniany 1 raz  

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Wysłany: 20-04-2006, 12:33   

A ja miałam na "zająca" zarąbistego zająca... Najpierw mój chłopak cofając z garażu załatwił wóz sąsiada i tylni zderzak, a potem ja w nocy załatwiłam przedni, bo dostałam zająca prosto na... maskę :|
Razem 600zł

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2006, 12:44   

Z góry przepraszam jeżeli kogoś nie pozdrowie w niedziele tj. 23.04.2006 na trasie Opole-Kluczbork-Ostrów-Konin-Jnowrocław-Bydgoszcz ale bedę bardzo się spieszył i mogę nie zauważyć kolegów Mitsumaniaków Dziś jadę go umyć posprzątać i nakleić zaje..... orła na tylnej szybie bo na tą naklejke którą chciałem będę musiał jeszcze poczekać :roll: :wink:
No i muszę dodać z przykrością że prawie miesiąc nie będzie mnie na stronkach mitsumaniaków :( chyba że gościnnie z cudzego internetu :lol:
Ostatnio zmieniony przez Piotruś Pan 20-04-2006, 12:59, w całości zmieniany 1 raz  

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 20-04-2006, 13:02   

Piotruś Pan napisał/a:
Z góry przepraszam jeżeli kogoś nie pozdrowie w niedziele tj. 23.04.2006 na trasie Opole-Kluczbork-Ostrów-Konin-Jnowrocław-Bydgoszcz

Czy to znaczy że kolega obecnie w Opolu przesiaduje ??? :) To moze jakieś spotkanko zrobimy, bo w tej mieścinie chyba niewielu jest ludzi z klubu.

.. a wracając do tematu to ja we wtorek wyruszyłem z Gdańska - Tczew - Bydgoszcz - Inowrocław - Konin - Kalisz i tutaj koło Tesco (godz 16) widziałem ładnego srebrnego Colcika. W Kaliszu miałem mały zwrot na Poznań a tam 4 godzinny postój. Później już Leszno - Wrocław - Opole. Przejechałem ok 800km, na miejscu byłem o godzinie 2 w nocy i do teraz jestem jeszcze przymulony

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V
Ostatnio zmieniony przez akbi 20-04-2006, 13:09, w całości zmieniany 1 raz  

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2006, 13:14   

akbi napisał/a:
Czy to znaczy że kolega obecnie w Opolu przesiaduje ??? :) To moze jakieś spotkanko zrobimy, bo w tej mieścinie chyba niewielu jest ludzi z klubu.

Zasiedziałem sie tu w Opolu 30 lat ( słownie: trzydzieści lat ) i teraz czas najwyższy wrócić na stare śmieci i właśnie to czynie jeszcze kilka takich kursów Opole - Bydgoszcz i myśle że od lipca już tylko Bydgoszcz a gościnnie Opole :lol:

akbi 
I Love SPEEDway

Wysłany: 20-04-2006, 13:27   

To podobnie jak ja, z tym że ja z Gdańska a w Opolu od 11 miesięcy.
.. ale Ty 30 lat!!!!???? SZOK w życiu tu tyle nie wytrzymam, do gdańska wcześniej wróce :D
Jak coś to ja w drugiej połowie maja lece do Gdańska (pewnie przez Bydgoszcz) więc jak coś pomóc Ci przewieść to daj znać
Pozdrawiam

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Wysłany: 20-04-2006, 15:04   

Ja też na okrągło podróżuję pomiędzy Gdańskiem, a Bydgoszczą, więc również w razie potrzeby mogę pomóc (np. Tobie, Akbi, hehe).
Ostatnio zmieniony przez Efa! 20-04-2006, 15:05, w całości zmieniany 1 raz  

akbi 
I Love SPEEDway

Wysłany: 20-04-2006, 15:15   

Efa! napisał/a:
Ja też na okrągło podróżuję pomiędzy Gdańskiem, a Bydgoszczą, więc również w razie potrzeby mogę pomóc (np. Tobie, Akbi, hehe).

dzięki, jak będę za miesiąc jechał przez Bygdoszcz to dam znać, może jakiś konwój zrobimy :D

Odpowiedz do tematu