|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: BUBU 11-05-2011, 20:25 |
[Cz-wa] Kluczyk z immobiliserem w Częstochowie |
Autor |
Wiadomość |
misiek-misiek
Mitsumaniak Kawosz :)

Auto: MSS; N16
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 661 Skąd: Pajęczno-okolice
|
Wysłany: 15-01-2009, 21:55
|
|
|
Ja tam się nie chcę wtrącać, ale dorabiałem kluczyk do space stara 2002 w łodzi w serwisie na ul. Wedmanowej, wzięli 300zł i trwało to godzinę a może i krócej (przeglądałem wtedy różne fajne katalogi z miśkami i ten czas jakoś mi tak zleciał )
Trzeba tylko do nich wcześniej zadzwonić i się umówić co i jak, żeby mieli surowy kluczyk.
Numeru nie pamiętam niestety
Tam na pewno dorobią, bo też pytałem po różnych warsztatach, w Częstochowie także i nikt tam takich możliwości nie miał (poza ASO) |
|
|
|
 |
Jessica__ [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2009, 10:46
|
|
|
Ja do swojego też próbowałam dorobić kluczyk... niestety - tylko ASO!
Mam tylko większy problem niż moi przedmówcy dorobienie mojego klucza kosztuje prawie 1000 PLN !!! Samo sprowadzenie klucza do obróbki 800 PLN! wycięcie i zakodowanie to już pikuś - 180 PLN
Zachciało mi się wypasionej furki to teraz muszę bulić |
|
|
|
 |
Andrzej C. [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2010, 13:51
|
|
|
Witam.
Postanowiłem odgrzebać trochę temat.
W końcu można dorobić w Częstochowie kluczyk z immobiliserem do naszych Miśków,
wyprodukowanych po 2000r. Facet z Domatora kupił odpowiednie urządzenie które potrafi
sczytywać i zapisywać nowe kody. Tylko że cena jaką mi powiedział za kluczyk do mojej Cari
to 280 zł, w serwisie około 100 zł drożej za oryginał.
Ja zrezygnowałem ale może komuś się ta informacja przyda.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|