Zamknięty przez: Serek 02-01-2009, 14:33 |
SESJA FOTO! |
Autor |
Wiadomość |
Dlugi [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2008, 22:46
|
|
|
Do tej sesji dopiszę się chętnie. Kaledarz super pomysł. Różne Mitsu nie tylko Gale jeszcze lepszy... Żeby z czasem nie doszło do tego, że każdy model Mitsu będzie miał osobne spoty . |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-08-2008, 22:57
|
|
|
KowaliK napisał/a: |
P.S
A fotografa nie szukacie? |
A Zapraszamy ; ) Tanpit Główny Fotografik MitsuManiaków Dolnego Śląska, pomoc przy obecnej liczbie nowo przybyłych Mitsu czemu nie |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
Auto: JDM's
|
Wysłany: 13-08-2008, 23:14
|
|
|
Juiceman napisał/a: | KowaliK napisał/a: |
P.S
A fotografa nie szukacie? |
A Zapraszamy ; ) Tanpit Główny Fotografik MitsuManiaków Dolnego Śląska, pomoc przy obecnej liczbie nowo przybyłych Mitsu czemu nie |
Bardzo chętnie! Szkoda że pomysł padł dopiero teraz a nie na początku czerwca. Wrzesień zbliża się wielkimi krokami a razem z nim nieszczęsna szkoła,więc pewnie czasu będę miał niewiele na zdjęcia(w dodatku połowa sierpnia za granicą). No ale coś tam wykombinuję.
Btw,skoro pomysł z kalendarzem doszedłby do skutku moglibyśmy się dogadać z ASV czy by nam (tzn. forumowiczom) nie wypożyczyli aut do zdjęć. W zamian na każdym zdjęciu moglibyśmy umieścić logo salonu (taka mała reklama).
A co do miejscówek-może jakiś parking podziemny/piętrowy? Bardzo ciekawa miejscówka!
P.S
Jakby co to dogadam się z ojcem i podstawimy naszego Outlandera do zdjęć a i porozmawiam z pewną osobą o Lancerze Evo IX ale z Evp póki co nic nie obiecuję. |
|
 |
seir
Mitsumaniak
Auto: Sprzedane
|
Wysłany: 13-08-2008, 23:48
|
|
|
Zdjęcia ja mogę pstrykać, nie pierwszy raz już takie coś się dzieje
Temat tego, że może być wiele innych Mitsu zakończony - było powiedziane, że inne modele spoko, ale niechciałbym mieszać róznych modeli na 1 stronie... Czysto plastyczno-pedancka natura Nie róbcie już ze mnie takiego brutala
Parking podziemny - świetny pomysł, ale bez dodatkowego oświetlenia zewnętrznego się nie obejdzie
Pomysł z ASV Lider też dobry - kto ma z nimi najlepszy kontakt? |
|
|
|
 |
Tanpit [Usunięty]
|
Wysłany: 14-08-2008, 00:26
|
|
|
Chetnie pstrykne kilka fotek przy okazji, moja Cari juz mam w kilku ciekawych ujeciach. Niestety nie dorobilem sie jeszcze lustrzanki, wiec jak koledzy maja jakies przyzwoite aparaty to nie bede sie wychylal... Na spocie przed Grudziadzem mozemy zrobic jakies ladne foty ze statywu - no problem. |
|
|
|
 |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
Auto: JDM's
|
Wysłany: 14-08-2008, 10:58
|
|
|
Kurde wpadłbym do Was na spot 23.08 no ale nie da rady.. cholerka! |
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
|
Wysłany: 14-08-2008, 19:00
|
|
|
Oby zaraz sie nie podniósł lament ze ktoś jest dyskryminowany bo jego autka nie będzie w kalendarzu,pomyślmy tez nad tym żeby nikt nie był później poszkodowany z tego powodu.Sama idea i pomysł jest rewelacyjny,wyrazy szacunku pomysłodawcy,mam nadzieje ze to wypali.
Co do aparatu to ja na wszelki wypadek zabiorę tez swój,choć to nie lustrzanka,ale na zdjęcia z ostatniego spotu nikt sie nie uskarżał,no może jedynie Juicemanale tylko dla tego ze mnie na nich nie było |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 14-08-2008, 20:19
|
|
|
Widzę, że się napaliliście na kalendarz który pewnie będzie na 2009-2010 rok;). W każdym bądź razie jedyne co musicie zrobić to zebrać liczbę aut i podzielić przez miesiące ;] Bo już mogę wam zagwarantować, że 1 autko na jeden miesiąc jest nie realne; )- zostaje jeszcze sprawa kosztów, tego nie kupuje się jak koszulek ( czyt. 2 na osobę- przez co ceny mogą być za wysokie) |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
seir
Mitsumaniak
Auto: Sprzedane
|
Wysłany: 14-08-2008, 21:56
|
|
|
Myślę, że jak temat z gotowym kalendarzem trafi do działu Gadżety to znajdzie się wiele chętnych. Jeśli chodzi o druk to mam wtyki i z tym większego problemu nie będzie |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
|
|
|
|