Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Serek
02-01-2009, 14:33
SESJA FOTO!
Autor Wiadomość
Dlugi
[Usunięty]

Wysłany: 13-08-2008, 22:46   

Do tej sesji dopiszę się chętnie. Kaledarz super pomysł. Różne Mitsu nie tylko Gale jeszcze lepszy... Żeby z czasem nie doszło do tego, że każdy model Mitsu będzie miał osobne spoty :badgrin: .

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-08-2008, 22:57   

KowaliK napisał/a:

P.S
A fotografa nie szukacie? :wink:

A Zapraszamy ; ) Tanpit Główny Fotografik MitsuManiaków Dolnego Śląska, pomoc przy obecnej liczbie nowo przybyłych Mitsu czemu nie :)

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Wysłany: 13-08-2008, 23:14   

Juiceman napisał/a:
KowaliK napisał/a:

P.S
A fotografa nie szukacie? :wink:

A Zapraszamy ; ) Tanpit Główny Fotografik MitsuManiaków Dolnego Śląska, pomoc przy obecnej liczbie nowo przybyłych Mitsu czemu nie :)

Bardzo chętnie! Szkoda że pomysł padł dopiero teraz a nie na początku czerwca. Wrzesień zbliża się wielkimi krokami a razem z nim nieszczęsna szkoła,więc pewnie czasu będę miał niewiele na zdjęcia(w dodatku połowa sierpnia za granicą). :cry: No ale coś tam wykombinuję. :D

Btw,skoro pomysł z kalendarzem doszedłby do skutku moglibyśmy się dogadać z ASV czy by nam (tzn. forumowiczom) nie wypożyczyli aut do zdjęć. W zamian na każdym zdjęciu moglibyśmy umieścić logo salonu (taka mała reklama).

A co do miejscówek-może jakiś parking podziemny/piętrowy? Bardzo ciekawa miejscówka!

P.S
Jakby co to dogadam się z ojcem i podstawimy naszego Outlandera do zdjęć a i porozmawiam z pewną osobą o Lancerze Evo IX ale z Evp póki co nic nie obiecuję.

seir 
Mitsumaniak

Auto: Sprzedane
Wysłany: 13-08-2008, 23:48   

Zdjęcia ja mogę pstrykać, nie pierwszy raz już takie coś się dzieje :)

Temat tego, że może być wiele innych Mitsu zakończony - było powiedziane, że inne modele spoko, ale niechciałbym mieszać róznych modeli na 1 stronie... Czysto plastyczno-pedancka natura :) Nie róbcie już ze mnie takiego brutala ;)

Parking podziemny - świetny pomysł, ale bez dodatkowego oświetlenia zewnętrznego się nie obejdzie :(

Pomysł z ASV Lider też dobry - kto ma z nimi najlepszy kontakt? :)

Tanpit
[Usunięty]

Wysłany: 14-08-2008, 00:26   

Chetnie pstrykne kilka fotek przy okazji, moja Cari juz mam w kilku ciekawych ujeciach. Niestety nie dorobilem sie jeszcze lustrzanki, wiec jak koledzy maja jakies przyzwoite aparaty to nie bede sie wychylal... Na spocie przed Grudziadzem mozemy zrobic jakies ladne foty ze statywu - no problem.

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Wysłany: 14-08-2008, 10:58   

Kurde wpadłbym do Was na spot 23.08 no ale nie da rady.. cholerka! :?

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 14-08-2008, 19:00   

Oby zaraz sie nie podniósł lament ze ktoś jest dyskryminowany bo jego autka nie będzie w kalendarzu,pomyślmy tez nad tym żeby nikt nie był później poszkodowany z tego powodu.Sama idea i pomysł jest rewelacyjny,wyrazy szacunku pomysłodawcy,mam nadzieje ze to wypali.
Co do aparatu to ja na wszelki wypadek zabiorę tez swój,choć to nie lustrzanka,ale na zdjęcia z ostatniego spotu nikt sie nie uskarżał,no może jedynie Juicemanale tylko dla tego ze mnie na nich nie było :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 14-08-2008, 20:19   

Widzę, że się napaliliście na kalendarz ;) który pewnie będzie na 2009-2010 rok;). W każdym bądź razie jedyne co musicie zrobić to zebrać liczbę aut i podzielić przez miesiące ;] Bo już mogę wam zagwarantować, że 1 autko na jeden miesiąc jest nie realne; )- zostaje jeszcze sprawa kosztów, tego nie kupuje się jak koszulek ( czyt. 2 na osobę- przez co ceny mogą być za wysokie)

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

seir 
Mitsumaniak

Wysłany: 14-08-2008, 21:56   

Myślę, że jak temat z gotowym kalendarzem trafi do działu Gadżety to znajdzie się wiele chętnych. Jeśli chodzi o druk to mam wtyki i z tym większego problemu nie będzie :)

deejay 
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Wysłany: 14-08-2008, 22:04   

Coś podobnego co planujecie http://pl.youtube.com/watch?v=lQyDg8DkdIs&NR=1

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Wysłany: 15-09-2008, 21:49   

I jak z tą sesją? :twisted:

raxon10
[Usunięty]

Wysłany: 16-09-2008, 21:51   

ja tez chetnie bym sie pisal na ta sesje:)

seir 
Mitsumaniak

Wysłany: 20-09-2008, 11:51   

Na następnym spocie coś się pomyśli :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi