|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
62 RAJD POLSKI |
Autor |
Wiadomość |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-06-2005, 17:34
|
|
|
oj zarządzam akcję zbiórki pieniążków na nowe bryle dla naszego Rafmastera, bo mu na oczka padło i mitsumaniaków już nie odróżnia ni h***
|
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 13-06-2005, 17:41
|
|
|
ja nadal nie wiem o co chodzi.......
Chooper co do zbiorki na nowe bryle, to nie dziekuje moje brylki maja dopiero pol roku i maja sie swietnie tylko ich teraz przy ogladaniu "tego auta" nie zalozylem bo mam tylko do kompa i jezdzenia miskiem
moi drodzy, powiedzccie mi o co chodzi, co jest "pięć"
:D:D:D :):P |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 13-06-2005, 18:27
|
|
|
Świetnie Polsaler! Jeszcze raz dzięki
Jesteś Wielki!
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 13-06-2005, 18:35
|
|
|
Rajd Polski: Oburzony Kuchar
Krzysztof Hołowczyc po raz trzeci w karierze wygrał Rajd Polski, który jednocześnie był eliminacją Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Europy. Z kolei Tomasz Kuchar był oburzony na organizatorów imprezy.
"To draństwo! Mimo moich protestów, kazano mi jechać z dalekim numerem startowym, ledwie minutę za autem napędzanym tylko na jedną oś. Doganiałem je, a potem musiałem wlec się za nim w kurzu" – powiedział Tomasz Kuchar na łamach "Słowa Polskiego - Gazety Wrocławskiej".
Kuchar jadąc po omacku, na 3. OS-ie wyleciał z drogi, uszkodził koło i odpadł z rajdu.
"Nie mam pretensji do Mariusza Pelikańskiego, bo on w kurzu nie widział, że za nim jadę. Nie widzieli mnie również kibice, którzy po przejeździe 'Pelikana" wychodzili na drogę wprost pod moje koła. To był koszmar. Wcześniej do organizatorów wystosowałem protest. Tłumaczyłem im, że moje czteronapędowe subaru na miękkich szutrowych nawierzchniach jest za szybkie dla tzw. osiek. A oni chcą na Mazurach zrobić mistrzostwa świata! Z takim podejściem do spraw bezpieczeństwa?!" – Kuchar nie krył słów oburzenia.
www.onet.pl
EDIT : moj 100 post
EDIT 2 : POLSALER !!!!!! wszystkiego najlepszego z okazji rowniez
100(setnego) posta oby bylo ich wiecej i zeby dzial SPORTY MOTOROWE nam sie rozrastal |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 11-09-2005, 13:48
|
|
|
UWAGA!!!
32 warszawski, czyli przedostatni w tym roku rajd wchodzący w skład eliminacji 62 Rajdu Polski odbędzie się w dniach 16-17 września. start i meta w malowniczym miejscu - przy zamku książąt mazowieckich w ciechanowie.
KTO TAM BĘDZIE???oczywiście z mitsumaniaków oprócz wiślaka i steca... |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 11-09-2005, 15:20
|
|
|
Wybieram się !!! |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
|
|