|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:38 |
[EAx 97-04] gal 97 kombi 2,5v6 cos nie tak... |
Autor |
Wiadomość |
marexi
Mitsumaniak

Auto: EJ9
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-11-2008, 05:49
|
|
|
Marcino napisał/a: |
Strasznie tani hmmm nie wiedziałem ze az tak staniały:) |
No wiec tak 7900do oddania,ale srodek jest strasznie zmeczony zeby nie powiedziec brzydko zajebXXy powiem ze zajechany. Auto z zewnatrz brudne i osniezone a widac bylo ze cala strona pasazera robiona. nowy reflektor prawy. blotnik lewy tez robiony i oba tylnie slupki przy klapie od bagaznika robione. za to silnik i skrzynia cud malina ale nie kupie auta ktore wyglada jak chlew z zewnatrz i wewnatrz, szukam dalej:) |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2008, 15:26
|
|
|
Mnie to jeszcze ten jasny (beżowy) dywanik zastanawia.....bo jak taka tapicerka to były szare..... |
|
|
|
 |
t.o
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W 2.5 V6 SE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 109 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 24-11-2008, 21:12
|
|
|
Forest_Taft napisał/a: | Mnie to jeszcze ten jasny (beżowy) dywanik zastanawia.....bo jak taka tapicerka to były szare..... |
Ech, Ci sprzedawcy.
Ani się spalanie nie zgadza, ani wypisana moc silnika, a ten beżowy dywanik to faktycznie z kosmosu się tam wziął. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2008, 09:24
|
|
|
Jak już dywanik zmieniony (ew deska, konsolka, boczki drzwi i fotele) to znaczy że jest na 1000000% bity......ja bym go sobie odpuścił nawet za 2000zł...... |
|
|
|
 |
|
|