Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Pajero] Zakup - prosba o opinie
Autor Wiadomość
slawekk 
Nowy Forumowicz

Auto: Peugeot 206
Wysłany: 31-12-2008, 20:07   

Ta cena wyglada dobrze jak na wyposazenie, ale skoro od miesiaca wisi w Internecie to pewnie nie jest az taki idealny. Na razie jest mimo wszysko poza moim zasiegiem chyba.

Szkoda ze nikt go nie ogladal z bliska, moze wiec ja sie wybiore bo mam niedaleko :)

slawekk

Hiszpan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-01-2009, 22:39   

A ja dzisiaj znalazłem coś takiego
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7557016
No i powiedzcie mi skąd u niego złote nakładki :?:
Były takie czy to malowanie własne :?:

jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 18-01-2009, 23:02   

Witaj :) własne czy też malowane ale fajnie wyglądają. Zaczynamy szukać ??? Pozdrówka :)

Hiszpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 18-01-2009, 23:09   

jawaldek napisał/a:
Zaczynamy szukać ???
Hehe - kasy jeszcze nie mam, ale nigdy nie przestałem szukać ;)

maniekv6 
Forumowicz

Auto: mitsubishi pajero sport
Wysłany: 18-01-2009, 23:23   

Witaj posiadam Pajero Sport z silnikiem 3.0 V6 i jestem nim zachwycony.Narazie auto znajduje się na terenie Islandii, lecz w najbliższym czasie planuje zjazd do ojczyzny i z powodów ekonomicznych montaż instalacji gazowej w miejscu zapasówki.Pewnie wielu pomyśli że takie rozwiązanie jest do dupy ale zapas można zażucic na dach(wiele terenówek tak transportuje zapasówki)butle można pożądnie osłonic no i niezmniejszam pojemności bagażnika .Z częściami do diesla niema większych problemów natomiast do benzyny trzeba troszke poszukac ale jeśli miałbym wybierac ponownie i tak bym wybrał benzyne. POZDRAWIAM.

Berni 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Wysłany: 19-01-2009, 00:03   

Hiszpan napisał/a:
No i powiedzcie mi skąd u niego złote nakładki :?:

może jakiś "raper" nim jeździł wiadomo oni lubią duuuuuużo złota :D

Hiszpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 21-01-2009, 22:03   

Coś cisza na temat tego "goldasa" :?
Mnie nic mądrego, poza malowaniem własnym, nie przychodzi do głowy :doubt:

No chyba, że tak jak np. Honda na 50-lecie miała złote malowanie :mrgreen:

Honda motocykle oczywiście. Najlepszym przykładem jest moja ST1100 :finga:

maniekv6 
Forumowicz

Wysłany: 22-01-2009, 11:17   

Ten goldas to moim zdaniem perfidnie odpicowany tanim kosztem zgnilus , a właścicielowi wydaje się że stwożył indywidualny egzemplaż. Jeszcze niewidziałem takiego malowania, a jeśli czegoś nieznam to omijam to z daleka bo może się okazać że po zimie zamiast złotego może być rdzawy. POZDRAWIAM.

Baza 
Nowy Forumowicz
MOTOCYKLISTA

Auto: Honda
Wysłany: 22-01-2009, 12:05   

Nie przesadzacie trochę z tym złotym... To nie jest nowe auto i po tylu latach wszystko się może porysować czy wgiąć i trzeba naprawiać a moze poprostu gośc lubi złoty i jak malował cąłość to doszeł do wniosku a kij... czemu by nie będzie złotko noi tak zrobił... Ja bym się jednak wstrzymał z oceną zanim ktoś nie oglądnie bo takie myślenie to raczej nic dobrego a powiem wam że jak ktoś by chciał ukryć tylko rudą pod tym to napewno by tego tak oczojeb... nie zrobił bo wszyscy handlarze raczej starają się jak najbardziej doprowadzić do seryjnego wyglądu a już napewno nie wyróżniającego się żeby właśnie te elementy jak najmniej uwagi kupującego przykuwały.

maniekv6 
Forumowicz

Wysłany: 22-01-2009, 13:58   

Z jakiegoś powodu Baza musiał być jednak malowany i niesądzę że były to rysy lub jakieś małe wgniotki ,zgadzam się że tego złotego koloru nie wymyślił sobie żaden handlaż lecz ktoś kto posiadał to auto i miał ,,wizje''.

dzawor
[Usunięty]

Wysłany: 22-01-2009, 16:00   

Witam wszystkich forumowiczow.
Widzialem to ogloszenie i musze powiedziec ze nie widzialem nigdzie i nigdy takiego malowania. Owszem sa czarne i granatowe ale zawsze mialy srebrne malowanie plastikow. Jezeli chodzi o moja opinie to wydaje mi sie niezbyt realny ten przebieg, auto ktore jak podejrzewam bylo sprowadzone ma po 12 latach uzytkowania 130kkm czyli ze okolo 10kkm na rok, jak dla mnie nie realne uwazam ze 100kkm jest cofniety, oczywiscie jest to trudne do oceny ale mozliwe. W ogloszeniu jest tez mowa o plynej regulacji wysokosci zawieszenia, a to musialoby byc wymienione zawieszenie. Pajero posiada regulacje twardosci zawieszenia i trzeba sprawdzic czy do amorkow dochodza takie nakladki z silniczkiem, ktore to zmieniaja. Pytalem ile kosztuje taki amorek, to KYB z regulacja kosztuje okolo 1000PLN.
Sam mam Pajero II jestem z niego zadowolony, ale sa to przewaznie autka ktore w jakims stopniu byly uzywane w terenie, nie wierze ze byla to zwykla bulwarowka.
Samochod w tym wieku nie jest nowy i zareczam wam Panowie ze nie kupicie idealnego sprzetu bo takiego nie ma. wystepuja pewne wady w tym samochodzie. Siadaja lozyska w skrzyni biegow, sam juz jestem po wymianie, noi slyszalem ze sprzegla tez szybko sie koncza, ja mam zalozone excedy przez poprzedniego wlasciciela i na zegarku mam 280kkm i nie ma z tym problemu.
Na pocieszenie powiem wam ze slyszalem od fachowca od turbin ze w Pajero turbina przechodzi z ojca na syna.
Pozdrawiam i zycze trafnych zakupow.

maniekv6 
Forumowicz

Wysłany: 22-01-2009, 18:35   

Znowu poruszam temat goldasa i znalazłem Pajora ze złotymi malowaniami u naszego forumowicza ,,PATI82" Może wyjaśni się sprawa dość nietypowego ubarwienia a być może to tosamo autko.

pati82 
Nowy Forumowicz

Auto: pajero II 91/subaru legacy 2.0
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 22-01-2009, 18:57   

Witam!! Niestety nie jest to to samo autko, mój miś jest starszy,genezy złotych wstawek nie znam,szczerze wolałabym inne,ale malowanko będzie już na końcu remontu i narazie musi bujać się w złotku ;)

Odpowiedz do tematu