|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
4G92 DOHC MIVEC problem z przepustnica |
Autor |
Wiadomość |
summitsvift
Forumowicz

Auto: Mirage Cyborg RS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-11-2009, 23:29
|
|
|
Co do wtryskow to nie ma sensu ich zmieniac przy seryjnym silniku , to co jest w zupelnosci wystarcza.
Co do adaptera to kupisz go tutaj np. http://www.nengun.com/sard/fuel-regulator-adapter
Sard Sard - Fuel Regulator - Adapter
Toyota Starlet & Aristo -69015
Nie sugeruj sie adapterem nr 69018 To Suit Mitsubishi bo on jest do EVO i nie pasuje do Mivec-a
Do tego potrzebujesz zlaczki, 1/8 cala do 4 AN |
|
|
|
 |
tomasek36
Forumowicz

Auto: COLT CJ0 1.3 12V 75KM 1997'
|
Wysłany: 20-01-2011, 13:20
|
|
|
Witam. Apropo tej przycinającej się przepustnicy, co w końcu pomogło, bo mam ten sam problem. Przycina sie na zamknięciu i mam delikatny luz na ośce. Linka jest na pewno ok. |
|
|
|
 |
summitsvift
Forumowicz

Auto: Mirage Cyborg RS
|
Wysłany: 11-05-2011, 11:49
|
|
|
tomasek36 napisał/a: | Witam. Apropo tej przycinającej się przepustnicy, co w końcu pomogło, bo mam ten sam problem. Przycina sie na zamknięciu i mam delikatny luz na ośce. Linka jest na pewno ok. |
Zapewne jak się przycina to motylek opiera się o cylinder, masz tam taka śrubkę która ustawiasz sobie opór , musisz ja tak wyregulować aby motylek nie domykał się zupełnie do końca wtedy nie będzie się przycinał. |
|
|
|
 |
|
|