Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Opinie, rankingi niezawodności, popularności etc
Autor Wiadomość
herson
[Usunięty]

Wysłany: 26-02-2009, 21:49   

AnoniM79 napisał/a:
Mialem Nissana Primere P11, ktora jest uwazana za niezniszczalny
Chyba bardziej chodziło o P10, bo z P11 to legendarne są silniki SR20 i ich wszelkie kombinacje, podobnie w Maximach, silniki VQ30

[ Dodano: 26-02-2009, 21:52 ]
Mirek Jurek napisał/a:
Zauwaz, ze Almera w przedziale 8/9 lat plasuje sie w pierwszej 10ce
hehe i dlatego, jeżdzę almerą. A tak poważnie, to chodziło o N15, a nie o N16 składaną w Anglii, bo te straciły już swoją japońską niezawodność, choć ja osobiście od ponad roku, nie mogę powiedzieć nawet jednego złego słowa o niej. No może poza tym, że już mnie strasznie znudziła

AnoniM79
[Usunięty]

Wysłany: 27-02-2009, 07:57   

herson napisał/a:
Chyba bardziej chodziło o P10, bo z P11 to legendarne są silniki SR20 i ich wszelkie kombinacje, podobnie w Maximach, silniki VQ3

Nie nie, P10 jest niezniszczalna ale mnie chodziło o P11 przed liftem, a nie P11.144, która już została "popsuta".
W każdym razie na pewno powinna być sklasyfikowana znacznie wyżej niż np. Galant. Tam nie ma problemów takich jak np.: źle działająca skrzynka biegów, rdzewiejące nadkola i inne typowe mankamenty Misia. Almerka też ma swoją legendę. Gdyby jeszcze te Nissanki wzbudzały troszkę więcej emocji wyglądem. A tu zero. Już sedes wzbudza więcej...
Pzdr

Odpowiedz do tematu