|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Kondensatory ECU eclipse 1G |
Autor |
Wiadomość |
Nikoś
Mitsumaniak
Auto: 2 razy civic 5G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2009, 22:07
|
|
|
Mam eclipse 1G 92r. To teraz sam się zakręciłem mam szukać pod maską czy pod pulpitem od strony kierowcy |
_________________ Nikoś widzi Nikoś wie, że trzy diamenty są THE BEST |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 28-02-2009, 09:43
|
|
|
Nikoś napisał/a: | To teraz sam się zakręciłem mam szukać pod maską czy pod pulpitem od strony kierowcy | Wtyczka powinna być przypięta do skrzynki z bezpiecznikami po lewej stronie obok nóg kierowcy w kabinie przykryta gumowym kapturkiem. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Nikoś
Mitsumaniak
|
Wysłany: 28-02-2009, 15:31
|
|
|
Podłączyłem diode i cały czs miga w taki sam sposób, a według tabeli krzyżaka to wszystko wporządku . Więc dioda mi nic nie chciała powiedzieć, przepustnica czysta, krokowy czyszczony 5 razy, dolot szczelny, ako nowiutkie i co jeszcze mugłbym zrobić żeby miał miejsze obroty? |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2009, 15:38
|
|
|
spradzic jakie sa podawana napiecia na czujniki |
|
|
|
 |
Nikoś
Mitsumaniak
|
Wysłany: 28-02-2009, 16:32
|
|
|
Sprawdze jeśli ktoś mi powie jak to zrobić i o jaki czujnik chodzi, bo jestem zielony w te klocki .
[ Dodano: 01-03-2009, 13:59 ]
Dzisiaj rano odpaliłem eclipsa i silnik zaczoł pracować na normalnych obrotach więc zrobiłem małą przejaszczke lecz po przejechaniu jakiś 4 km silnik wszedł spowrotem na wysokie obroty i niewiem oco mu znowu chodzi. Jutro jade z nim do mechanika i zobacze co go boli.
[ Dodano: 02-03-2009, 21:00 ]
Dzisiaj byłem u 2 mechaników i karzdy z nich mnie załamał bo niechcą naprawiać takich aut . Czy mógłby ktoś mi napisać jak mam sprawdzić napięcie w TPS tak żeby nic nie uszkodzić i czy te igły mam wbijać od strony tych 3 kabli, które wchodzą do tej wtyczki czy jakoś inaczej, bo jak mierzyłem napięcie na zdiętej wtyczce to pokazywało mi 4,62V. |
|
|
|
 |
|
|