Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
falowanie wolnych obrotów
Autor Wiadomość
jarro33 
Nowy Forumowicz

Auto: MSW 2.4 GDI 1999
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-08-2009, 17:51   

Mam MSW z 2000 roku, przebieg 132 tys. km. Ogólnie bezproblemowo, jeśli chodzi o tzw. prychanie przez kilka sekund po uruchomieniu silnika (opisane w innym temacie na tym forum) to u mnie również występuje. Nie wiem czym to jest spowodowane i czy to jakaś usterka, jednak ogólnie mi to nie przeszkadza. Mam orurowanie przednie, które poprzedni właściciel robił na zamówienie i kosztowało podobno ponad 3 tys. złotych, jednak wygląda zaje...fajnie. Spalanie obecnie w cyklu mieszanym jest na poziomie 9,5 litra i chyba jest o.k.. Podam, że zaczynałem jazdę z wynikiem 10,5 litra i chyba nauczyłem się jeździć oszczędniej, a co ciekawe wcale nie wolniej. Z usterek największą jest niepełne wyświetlanie godziny na wyświetlaczu komputera, jednak podobno to stała wada tego modelu... ale mam zegarek :wink:
To chyba tyle na początek. Nie mogę umieścić zdjęcia, jakoś mi nie wychodzi, ale może jak posiedzę to umieszczę. Pozdrawiam.

http://img193.imageshack....40709095901.jpg
http://img262.imageshack....p1407090959.jpg

No i sie udałoooo.

skull 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Wysłany: 27-08-2009, 01:13   

no trzeba przyznać, że elegancko wygląda kiedyś nawet pamiętam widziałem tą furkę do sprzedania na necie:)a ile zapłaciłeś jak to nie tajemnica;)

jarro33 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 27-08-2009, 16:35   

22 tys.

skull 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Wysłany: 27-08-2009, 23:55   

może spotkamy się teraz w Białym wymienić informacjami i zobaczyc jak chodza auta akurat jestem na ten wekend :wink:

jarro33 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 28-08-2009, 08:34   

Widać każdy w wolnym czasie lubi jazdę samochodzikiem, bo niestety ja też wyjeżdżam. Może innym razem, bardzo chętnie.

Odpowiedz do tematu