Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Co powiecie na temat tego autka ? ..... zaliczka wpłacona...
Autor Wiadomość
KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-09-2009, 14:48   

A może to było wolnossące 2.0? :D

magik 
Forumowicz

Auto: CZT
Wysłany: 03-09-2009, 20:20   

Które? :) Outek... no miał Ci on daszek na masce i wiele mówiący napis TURBO z tyłu. Zreszta pochwaliłem co mówił jak napisałem 60 letni kierownik, a czy pojęcie szybko jest dla niego tym samym czym dla mnie i pewnie dla większości z Was tu to nie wiem :P oczywiście stop wariatom drogowym ;)

krzypolo 
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Wysłany: 10-09-2009, 22:59   

Umowa kredytowa podpisana.................. i jak zwykle zadecydują panie w US , jesli jutro nie wydadzą mi zaswiadczenia o nie zaleganiu to klapa ...nie uruchomią mi w banku srodków i ...................... a auto mam zarezerwowane do poniedziałku ............... latałem dzis po US i ponaglałem 99% że będzie ale 99% to nie 100% :( siedzę jak na igłach ..........

a tak poza tym mam pytanie ................. kolega z niemiec który wisiał na telefonie i załatwial mi to auto wyleciał za ocean a ja niw bardzo znam jezyki....... zna ktoś niemiecki i byłby i miał możliwośc czas w poniedziałek rano ewentualnie tłumaczyc mi telefonicznie gdybym zadzwonił do nie go ?

[ Dodano: 11-09-2009, 09:48 ]
UFF noc nie przespana ............ ale JADĘ ......... w Niedziele wieczorem jadę po nowego Miśka .................... :o :o :o :o

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Wysłany: 11-09-2009, 14:52   

Trzymam kciuki. :)

drout
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2009, 15:51   

Powodzenia i czekamy na relacje i wrażenia z jazdy oczywiście. Jak i kosztorys jak wychodzi na gotowo. Sam rozmyslam o takim :mrgreen:

krzypolo 
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Wysłany: 11-09-2009, 15:58   

drout napisał/a:
Jak i kosztorys jak wychodzi na gotowo

miało być taniej ale od paru dni panika z euro i idzie w górę ............... :( dzis udało mi się kupić niby nieco taniej.....

[ Dodano: 12-09-2009, 20:13 ]
Jutro jade ......... pytanie na co mamz wrócic uwagę szczególną w tym modelu !!!!!!!!!!!!!! podpowiedzcie proszę !!!!!!!!!!!!!!

krzychu28
[Usunięty]

Wysłany: 15-09-2009, 11:11   

Jako właściciel prawie identycznego srebrnego Outlandera 2.0 TURBO VI'06, muszę przyznac, że ze spalaniem na poziomie 8-9 l / 100 spotkałem się tylko na trasie przy prędkości 70-80 km / h (czyli zgodnie z przepisami). Wyprzedzali mnie dosłownie wszyscy. W papierach minimalne spalanie to 7.9 l / 100 km.

Średnie spalanie
Lato:
Miasto 13-13,5 l
Trasa: 10-11 l przy 120-130 km /h
16-18 l przy 180-200 km /h

Pomijam spalanie przy gwałtownym przyspieszaniu.
Należy wziąc pod uwagę, ze rekomendowane paliwo to 98+.
Benzyna 95 istotnie wplywa na elastycznosc silnika.

Przy znanym paliwie 100 oktanowym, spalanie spada około 1 - 1,5 h na 100 km

Po 3 latach mam 92500 km przebiegu, co tylko potwierdza przebieg jest standardowy.

Pozdrawiam
Krzychu

drout
[Usunięty]

Wysłany: 19-09-2009, 14:50   

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9478398

Czy to czasem nie ten po którego pojechałeś?? Jest już na otomoto. A zdjęcia na forum mi zniknęły. Ale to chyba ten sam!

[ Dodano: 19-09-2009, 14:53 ]
A widze w ogłoszeniu, że samochód do sprowadzenia :mrgreen:

Odpowiedz do tematu