Galant Silver 25+ by tosztotomasz |
Autor |
Wiadomość |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 06-11-2009, 12:21
|
|
|
tosztotomasz, współczuję
ps. Będziesz go robił czy na części Jeżeli na części to jestem jako pierwszy w kolejce do przekładni. Jak coś daj znać na PW |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
tosztotomasz
Mitsumaniak StingRay Driver

Auto: Accord Tourer CM2
|
Wysłany: 06-11-2009, 16:51
|
|
|
Dzięki wszystkim za wyarazy współczucia.
Gość zgłosił się na Policję, przyznał do winy, przyjął mandat - będzie miał sprawę karną.
roch
auta na 90% nie będę robił, nie mam jednak warunków i czasu żeby rozbierać go naczęści - najprawdopodobniej będzie wystawiony na sprzedaż w całości. Bez względu na to, biorąc pod uwagę przypadłości Galanta, gdybym nawet go rozbierał, przekładnię zostawiłbym sobie. |
_________________ Sometimes you need a catchy word to let the world know your car doesn't make power until 5000 RPM
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 06-11-2009, 20:58
|
|
|
tosztotomasz, toż to masakra, pół auta skasowane, przestawiona tylna lewa Cwiartka, oba drzwi na szrot, slupek pomiedzy drzwiami zlamany, wyrwane zawieszenie, czyli podlużnica lewa OUT, lepiej zeby bylo OC i wynagrodzilo Ci straty, abys mogl sobie kupic jeszcze raz Misia, miejmy nadzieje ze takiego samego bo dzieki Misiowi wciaz jestes z nami jak sobie pomysle ze to moglby byc jakis inny hebel, to byloby nieciekawie, grunt ze jestes caly. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
tosztotomasz

|
Wysłany: 06-11-2009, 21:44
|
|
|
Co prawda to prawda - misiek ocalił mi tyłek - żadnego zadrapania ani nawet potłuczenia, a nawet poduszka w fotelu nie strzeliła (choć to dziwne). |
_________________ Sometimes you need a catchy word to let the world know your car doesn't make power until 5000 RPM
 |
|
|
|
 |
Kunek
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.4 GDI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 72 Skąd: Galway/Bardo
|
Wysłany: 28-11-2009, 03:49
|
|
|
Serce się kraja jak się patrzy na coś takiego Nerwy mnie biorą kiedy widzę jakieś obicie lub odprysk na swoim autku, a co Ty tosztotomasz możesz czuć. Stary współczuje ale najważniejsze że nic ci nie jest.
P.S. To zawieszenie z tyłu było tragicznie połamane czy była szansa to uratować? |
_________________ -->Mój Galant<-- |
|
|
|
 |
tosztotomasz

|
Wysłany: 28-11-2009, 09:01
|
|
|
Dzięki. Powoli się już jakoś pozbierałem
Kunek napisał/a: | To zawieszenie z tyłu było tragicznie połamane czy była szansa to uratować? |
Wiesz, że nie ma rzeczy, których nie da się zrobić... Tylko kto, świadom tego faktu chciałby nim jeździć. |
 |
|
|
|
 |
carloso
Nowy Forumowicz
Auto: mazda 323
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 02-04-2010, 16:47
|
|
|
witam wszystkich i pozdrawiam nowy jestem i zauroczony coraz bardziej galantem w kombi ,czytam ze p.Mariusz z radomia moze pomoc w zakupie.
dzieki za info.
bezpiecznej i komfortowej jazdy naszymi japoncami |
_________________ nie wszyscy mogą jeżdzic mazdą,niech jeżdżą fiatami tak jak wszyscy |
|
|
|
 |
|