Protest kibiców czy "kibiców" |
Autor |
Wiadomość |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-10-2009, 00:26
|
|
|
Cytat: | Akcja się udała |
no prezes Lato twierdzi inaczej
"żadnego bojkotu nie było. A kibice nie przyszli, bo...było zimno i padał śnieg. A mecz, dla Polaków, był o nic"
Już nawet mnie to przestało denerwować BTW sruba, dzięki za edycje, poprzednio poniosło mnie trochę |
|
|
|
 |
Dresu [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2009, 08:48
|
|
|
Prezes może być zadowolony. Mecz się odbył, nikt pzpn nie wyzywał, piłkarze strzelili bramkę. No plaża normalnie. |
|
|
|
 |
mydlina
Forumowicz
Auto: space star 1.6 comfort
|
Wysłany: 15-10-2009, 11:20
|
|
|
Ja widze tez zadowolone gęby panów z PZPN'u to żałuję że nam nie wkroili przynajmniej 3:0. pan Prezes lato uważa że bojkotu nie było,tylko zła pogoda, pan Rzecznik atlas uważa,ze bojkot to wymysł grupki chuliganów itd. Do tego jeszcze niejaki PAn piłkarz peszko uważa,że byśmy wygrali tylko pogoda nam przeszkodziła-no tak jakby Słowacy grali na innym boisku-widać ze jednak głupota przechodzi z działaczy na piłkarzy... |
_________________ Ajax, footbag, ornitologia i mój MiŚŚ!!!! |
|
|
|
 |
tucci
Mitsumaniak TWIERDZA WROCLAW

Auto: EA5A '01
|
Wysłany: 15-10-2009, 12:18
|
|
|
Sprawa jest tak zenujaca, ze az krzykro na te tematy sie rozwodzic, jakkolwiek musze wyrzucic z siebie wielkie niezadowolenie i flustracje
W 3ciej minucie Gancarczyk wpada w pole karne jako jedyny...a wystarczylo tylko przyjac pile i spokojnie rozegrac [swiadczy to tylko o jego rozeznaniu w polu], plyta boiska podgrzewana nie zostala wlaczona [skandal], pilka, pewnie ciezko widoczna dla pilkarzy, dla zasiadajacych przed tv wcale, niedostosowana do warunkow pogodowych [dzieciaki ze szkol podstawowych wiedzialy ze bedzie intensywnie padac-zenada],
"strateg Majewski" nadaje sie do gospodarstwa rolnego jako zarzadca dystrybuja burakow, slowa laty, ze zarzad jest zadowolony ze wspolpracy z trenerem, i na koniec ten pajac przy Engelu w studio zaraz po meczu, ze mamy progres z 2:0 z Czechami do 1:0 ze Slowacja [to juz jest skandal] z tym glupkowatym usmieszkiem na ryju.
Teraz tylko czekac na wybor nowego szkoleniowca bo decyzja ma zapac do miesiaca,.
Nie bede rozwodzil ze na temat poborow, premii i inych swiadczen p.z.p.n.'u bo to jest jak najbardziej jawne zlodziejstwo
Co do kompetencji np. p.atlasa ws znajomosci jezyka angielskiego/dzieciaki z przedszkola mowia plynniej cyferki, a ten balwan duka ponizajaco [koniec swiata],
CALA EUROPA SMIEJE SIE Z POLSKI JACY TO MY NIEUDACZNICY JESTESMY [pisze tu o futbolu], i CO PODSTAW DO TEGO NIE MAJA
A ZARZAD p.z.p.n. Z TYM BRAKIEM SAMOKRYTYKI [ZA TO Z DUZA PORCJA KRYTYKI DLA KIBICOW] w moment zeslalbym na SYBIR
Troszke mi ulzylo |
_________________ alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
HISTORIA GALICJUSZA
OfLS-DonKnutrix
 |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
|
|
|
|
 |
miki4x4
Mitsumaniak Miki
Auto: to co w podpisie
|
Wysłany: 15-10-2009, 22:53
|
|
|
Cytat: | W czwartek z dalszego wspierania drużyny narodowej zrezygnowało towarzystwo ubezpieczeniowe Compensa (wypełni kontrakt, ale nie chce by jego logo było eksponowane), a przed meczem ze Słowacją swoje reklamy usunął Bank Zachodni WBK. Wcześniej zaniepokojenie wyrazili inni sponsorzy - producent farb Śnieżka i Kompania Piwowarska jednoznacznie odcięły się od PZPN podkreślając, że wspierają kibiców i reprezentację. |
nie było żadnego bojkotu |
_________________ Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99r
Nissan Patrol 2.8 TD 94r
 |
|
|
|
 |
jazy1
Mitsumaniak
Auto: Lancer 2008 DID
|
|
|
|
 |
gres
Forumowicz
Auto: galant E88A
|
Wysłany: 16-10-2009, 10:24
|
|
|
ej a myślicie ze to coś zmieni ?
nawet jeśli zmieni się zarząd pzpn ... kilka lat temu mieliśmy to samo kiedy wywalano dziurowicza , no i na jego miejsce przyszedl jego klon , teraz jest klon klona a potem bedzie klon klona klona Boje sie ze to nieuleczalny starotwór , co nie znaczy że nei trzeba spróbować go zwalczyć.
Ale dalej - czy zmiany w pzpn zmienią poziom gry naszej reprezentacji ? |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
|
Wysłany: 16-10-2009, 10:32
|
|
|
gres napisał/a: | ej a myślicie ze to coś zmieni ?
nawet jeśli zmieni się zarząd pzpn ... kilka lat temu mieliśmy to samo kiedy wywalano dziurowicza , no i na jego miejsce przyszedl jego klon , teraz jest klon klona a potem bedzie klon klona klona Boje sie ze to nieuleczalny starotwór , co nie znaczy że nei trzeba spróbować go zwalczyć.
To jest tak że zarżąd wybierają działacze z terenu za obietnice kasy z centrali..... dlatego zacząć by trzeba od OZPN albo wybory do zarządy zrobić demokratyczne a nie przez delegató czy tez delegatów delegatów ......... |
|
 |
jazy1
Mitsumaniak
Auto: Lancer 2008 DID
|
Wysłany: 16-10-2009, 11:03
|
|
|
gres napisał/a: | ej a myślicie ze to coś zmieni ?
Może zmieni , może nie ale trzeba próbować tym bardziej że są pierwsze efekty ( patrz reakcja sponsorów ). Takiej mobilizacji kibiców i to niezależnie od sympatii klubowych to ja nie pamiętam a swoje lata już mam. Jak czyta się wypowiedzi tych pseudodziałaczy z pzpn to chyba zaczynają się trząść i robić w pory i oby tak dalej.
Ale się nawymądrzałem hehehe |
_________________ jazy1 |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 17-10-2009, 21:53
|
|
|
do tego trzeba by sie zmobilizować i zbojkotować ligi tą "ekstra" i I. na jedną kolejkę lub 2 nie wchodzić na stadion |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 17-10-2009, 22:07
|
|
|
misjonarz. napisał/a: | na jedną kolejkę lub 2 nie wchodzić na stadion | Co to jest jedna czy dwie kolejki.... Do końca niech grają przy pustych trybunach, a co
Przy okazji bojkotu ....
Co sądzicie o takiej akcji - http://niepijetyskiego.pl
Pomimo tego, że faktycznie nie piję Tyskiego to taka forma protestu wydaje mi się lekkim przegięciem |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 17-10-2009, 23:41
|
|
|
misjonarz. napisał/a: | I. na jedną kolejkę lub 2 nie wchodzić na stadion |
w ten sposób ukarzesz tylko swój klub, a nie pzpn, więc taka forma jest bez najmniejszego sensu. |
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
|
Wysłany: 18-10-2009, 00:06
|
|
|
sruba napisał/a: | w ten sposób ukarzesz tylko swój klub, a nie pzpn, więc taka forma jest bez najmniejszego sensu. |
Ta forma jest slaba i jej nie popieram, ale nie mozna powiedziec ze jest bezsensu
Jesli kluby straca pieniadze z biletow co dla wielu z nich mimo generalnie slabej frekwencji jest mocnym zastrzykiem finansowym to i one zaczna naciskac gdzie trzeba |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
|
Wysłany: 18-10-2009, 08:32
|
|
|
sruba napisał/a: | misjonarz. napisał/a:
I. na jedną kolejkę lub 2 nie wchodzić na stadion
w ten sposób ukarzesz tylko swój klub, a nie pzpn, więc taka forma jest bez najmniejszego sensu. |
harpagan napisał/a: | Jesli kluby straca pieniadze z biletow co dla wielu z nich mimo generalnie slabej frekwencji jest mocnym zastrzykiem finansowym to i one zaczna naciskac gdzie trzeba | i o to chodzi... jeśli będą mieli dalej dobre dochody z biletów czy sponsorów to po co im zmiany? Wyjdą z założenia że takich krzykaczy trzeba olać bo i tak mimo ich akcji na stadion przychodzi tyle samoludzi i nic się dla nich nie zmieniło...
A że nasi politycy nie mają jaj by utrzymać kuratora to co innego zostaje? |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
|