|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Już niedługo (jeszcze za 2 miesiące) NFS Carbon |
Autor |
Wiadomość |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2006, 10:08
|
|
|
NFSC jest takie sobie - mnie osobiście rozczarował (zreszta czego można się spodziewać kiedy twórcy sami chwalą się tym że nie ma rewolucji, bo gracze lubią ta gre taką jaka jest ).
Ja z maszynek do grania mam:
- GBA SP - służy mi głównie w czasie wyjazdów służbowych i na wakacjach. Po dokupieniu SuperCard SD konsolką pratycznie nie można się znudzić...
- PS2 - mój staruszek kupiony na początku startu konsoli PS2 w Polsce, do dnia dzisiejszego (tfu, tfu, odpukać..) działa idealnie. Ostatnio w wolnych chwilach trenuję na niej FF XII i Bully...
- PC - po ostatnim upgradzie wszystkie nowe gierki śmigają aż miło, włącznie z NFSC.
Tylko czasu brakuje żeby się tym wszystkim nacieszyć |
|
|
|
 |
przyczlapus [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2006, 10:28
|
|
|
carbon taki sobie bardziej mnie wciągnęło nfs II albo mw a carbon taki nijaki wydana kasa na oryginał a znudził się po 3 dniach.... |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-12-2006, 23:42
|
|
|
BTW - od 3 tygodni gram w FarCry. Do tej pory nie lubiłem tego typu gier, a od tej nie mogę się oderwać. W sumie dzięki temu junior ma MOMO tylko dla siebie...
aha - jemu NFS Carbon też się nie podoba |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 08:38
|
|
|
Grześku napisał/a: | BTW - od 3 tygodni gram w FarCry. Do tej pory nie lubiłem tego typu gier, a od tej nie mogę się oderwać. |
Dopiero teraz odkryłeś Far Cry ? Przy mocnym sprzęcie gierka wygląda cudnie...
Jak zakończysz swoją przygodę na wyspie to zainteresuj się F.E.A.R. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-12-2006, 08:59
|
|
|
Sprzęt mam b.mocny - grafika a przede wszystkim grywalność FarCry powaliła mnie na kolana.
slo_mo napisał/a: | Dopiero teraz odkryłeś Far Cry ? |
tak jakoś wyszło, do tej pory bardziej kręciły mnie gry typu Baldurs Gate czy Neverwinter Nights, a FC wpadł mi w ręce przez przypadek (za co dziękuję niebiosom ) - wygrałem ją w konkursie radiowym
F.E.A.R. powiadasz, dziś kończę FC, antidotum na mutagen wstrzyknięte więc do końca gry tylko jedna kawa i dwa piwa zostały Jak będę w sobotę w empiku to może się skuszę, warto? |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-12-2006, 09:11
|
|
|
Grześku napisał/a: | F.E.A.R. powiadasz, dziś kończę FC, antidotum na mutagen wstrzyknięte więc do końca gry tylko jedna kawa i dwa piwa zostały Jak będę w sobotę w empiku to może się skuszę, warto? |
Najlepiej sam oceń czy Ci podejdzie, wejdź na GAMESPOT wklep w wyszukiwarkę FEAR i obejrzyj sobie kilka spoilerów z gry (na mocnym sprzęcie na max detali gierka powala) - tez będziesz w dźungli.....tylko miejskiej
Wszyscy co grali w FEAR mówią o niej w samych superlatywach, a ponadto dostępna jest już za małe pieniądze w platynowej kolekcji. |
|
|
|
 |
coltpower [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2006, 13:22 CARBON<MW
|
|
|
Carbon ma wady i zalety
zaleta jest powrot do nightdriving,samochody muscle, lepsze drifty
wady to mniej utarczek z Policja, troche gorsza moim zdaniem grafa niz w MW, za duzo fioletowo-rozowych klimatow , no i wymagania znow rosna
autosculpt taki sobie jest-najlepiej sprawdza sie przy felgach
a tak w ogole to innyc h wyscigow brak na pc
szkoda bo na konsole jest ogromny wybor |
|
|
|
 |
|
|