|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant 2.0 sohc rzuca przy odpuszczaniu i wciskaniu gazu |
Autor |
Wiadomość |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-07-2005, 14:09
|
|
|
ROMEL napisał/a: | Mam propozycje- jedź na drugim biegu około 40km/h i poszarp pedałem gazu autko (dodaj gazu odpuśc i tak na przemian) wtedy zobaczysz czy to jest ten sam dzwięk i "uczucie" - tylko przestrzegam abyś zrobił to delikatnie - szkoda dokumentnie cos uszkodzić...
|
heh, no rzuca tak ze mozna sobie leb urwac
czas szukac poduszek.... |
|
|
|
 |
kiepuczi
Forumowicz
Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Lip 2005 Posty: 203 Skąd: Pulawy
|
Wysłany: 31-07-2005, 04:38
|
|
|
JUz moze sie powtarzam, ale jesli nie poduszki, to cos z dolotem, moze nieszczelnisc , ja identyczbe objawy mialem kiedy mialem nieszczelny dolot, w korku nie dalo sie jechac, po prostu bo szarpalo strasznie calym samochodem, jak by ktos dwa razy za koleja nacisnol mi hamulc kiedy toczylem sie delikatnie. Objaw znikl po uszczelnieniu dolotu , wiec moze to to. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24298 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 02-08-2005, 09:09
|
|
|
Adam - podjedź do mnie - mam laptopa, kabelek i mogę logować dane w trakcie jazdy - zobaczymy i przetestujemy układ zasilania paliwem. Czujnik IPS i resztę też - przynajmniej to będziemy mogli wyeliminować i wtedy być może zostaną poduchy. |
|
|
|
 |
|
|