Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowy Galant Sport Edition
Autor Wiadomość
speedy99
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 00:08   

Widze że nikt mi nie wierzy co do ceny to przesylam foto kartki ktora byla za szyba, cena byla 2.999 Euro ale jak powiedzialem ze na eksport i placę gotowką to obnizyli do 2100 Euro.

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 00:15   

alez ja Ci wierze, tylko mam nadzieje ze wszystko z nim ok, bo to faktycznie dziwne, ze przez tyle lat nikt go z jakis powodow nie chcial :?: :? Jesli jest ok, to mozesz sie tylko cieszyc, ze zrobiles interes zycia i za np. 3 lata bedziesz mogl go sprzedac bez strat, czyli za tyle ile go kupiles, bo to wtedy bedzie normalna cena :twisted:
a tak BTW napisz mi PW jak mozesz, gdzie sie takie trafiejki znajduje :mrgreen:

pa_pi 
Mitsumaniak
Piotrek

Auto: Galant 2.0 16 V + LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-09-2006, 07:33   

speedy99, czy to autko było wystawione na mobile.de ?

Ursus - dziękuję :)

Mój Galant!

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 12-09-2006, 09:10   

Cóż - żyjemy w kraju, w którym niemal co chwilę jest jakaś afera i przyzwyczailiśmy się, że bliźni z reguły chce nasz oszukać. Stąd ten maniakalno-schizofreniczny pogląd na świat.
Jeśli jednak auto naprawdę tyle stało, to myślę, że w krótkim czasie wszystkie gumy (szczególnie uszczelnienia silnika) będa do wymiany. Obserwuj, czy nie zaczyna Ci olej wyciekać. Guma zwyczajnie mocno parcieje od nieużywania (można powiedzieć, że pracujący silnik nie tylko ją zużywa ale też konserwuje).

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 12-09-2006, 11:35   

a jak jest w niemczech z przegladem?? nie jest tak ze jak auto bez TUV to niemiaszki je omijaja szerokim lukiem stad taka cena ??

pozatym to chyba niemiaszki maja inna mentalnosc niz u nas, wiec jesli auto stalo przy salonie to moglbyc ktos taki kto choc raz na tydzien je przepalal,
pozatym to mitsubishi a to dobre auta sa :mrgreen:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam
Ostatnio zmieniony przez Matejko 12-09-2006, 12:02, w całości zmieniany 1 raz  

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 12-09-2006, 12:00   

Kraczemy jak stado wron, a speedy99 chciał się po prostu pochwalić czymś, co ma, a w czym jest już tak zakochany jak my w swoich.
Spokojnie, o tym że stojący żre 2x tyle co ten jeżdżacy dowie się z czasem, póki co:
gratuluję zakupu, niech Ci (pomimo wron) słuzy jak najdłużej. A w razie skuchy (odpukać) zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże.

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

speedy99
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 15:21   

pa_pi napisał/a:
speedy99, czy to autko było wystawione na mobile.de ?

nie bylo, nie kupuje stamtąd aut bo sa ladne na zdjeciach a jak sie przyjezdza na miejsce to
jest inaczej. kiedys znajomy znalazl mi tam auto, ja zjechalem pól niemiec i okazalo sie ze bylo walone kilka razy i ledwo co udalo sie je odpalic dlatego nie warto szukac tam aut bo tylko traci sie czas liczac na okazję, sa oczywiscie auta dobre ale wtedy cena wyzsza niz w Polsce. tego galanta kupilem przez przypadek bo odbieralem w tym serwisie czesci do auta kolegi, ktory kupil uszkodzonego lancera evo 7.

pa_pi 
Mitsumaniak
Piotrek

Auto: Galant 2.0 16 V + LPG
Wysłany: 12-09-2006, 15:58   

Szcześciarz z ciebie, gratuluje oczywiście ale troszkę mnie to dziwi bo generalnie te salon sprzedaje na mobile.de około 20 samochodów http://www.mobile.de/fahrzeuge-517682_NSR42.html więc dlaczego nie wystawili twojego - poszedłby z miejsca, ja bym go kupił ;) .
Jak wcześniej - niech ci smiga jak najdłużej bez awarii.
Pozdrawiam

Ursus - dziękuję :)

Mój Galant!

drout
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 16:23   

Kurcze to nawet takiego na części jakby coś nieoczekiwanie wyszło czego oczywiście nie życzę bo samochodzik piękny :mrgreen:

speedy99
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2006, 19:02   

pa_pi napisał/a:
troszkę mnie to dziwi bo generalnie te salon sprzedaje na mobile.de około 20 samochodów http://www.mobile.de/fahrzeuge-517682_NSR42.html więc dlaczego nie wystawili twojego

nie wiem moze byl ale jak mi go sprzedali w piatek to juz usuneli oferte a w ogole to mieli wiecej aut

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 12-09-2006, 21:45   

Cóż: niech długo i bezproblemowo Ci służy. Cena powalająca. Daj znać za jakiś czas czy wszystko ok. 8)
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 13-09-2006, 08:31   

Co do stojących długo aut, to ... 2 lata temu kupiłem Renaulta 19 z 1990r z przebiegiem ...67tys. i to na 99% prawdziwy przebieg, co można było stwierdzić po kierownicy, pedałach, i tym jak pracuje drążek skrzyni biegów.
Auto mechanicznie w bardzo dobrym stanie, ale stało chyba gdzieś w kurniku, było mocno porysowane, odrapane i z małymi wgnieceniami (chyba od skaczących kogutów). Niemniej jednak wszystkie elementy gumowe były już sparciałe, wymienić musiałem też większość linek. Pozatym samochód OK. jak na cenę - dałem wtedy 1600 zł za niego.

Ps' i jeszcze raz wszystkiego dobrego na drogach z nowym Galancikiem

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 13-09-2006, 14:45   

speedy99 napisał/a:
a w ogole to mieli wiecej aut

Tez w tak atrakcyjnych cenach, czy to byl tylko 1 rodzynek :?: ...moze kupie zonie jakiegos miska jesli maja takie ceny :D

Golab
[Usunięty]

Wysłany: 13-09-2006, 21:51   

powiem tak - cena jak najbardziej realna dla samochodu bez ważnego TUV od kilku lat. W niemczech ponowny przegląd wiąże sie ze sporymi wydatkami, ktorych nie udaloby sie uniknąć po takim postoju. Samochody takie czesto maja adnotacje w ogloszeniu "nur fur export" - to jest jednoznaczne ze ponowne dopuszczenie do ruchu w RFN wiazaloby sie z kosztami.

Cena super, ja za swojego 97 GLS kombi 2.0 dalem 2500 i uwazałem ze to tanio ... a mialem pekniety zderzak i nie mam klimy :(

Wiktor 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6, 99r
Wysłany: 13-09-2006, 23:07   

kupowowałem samochód bez ważnego TUV i ponowne badanie kosztowało chyba 40 euro więc tak wielka suma to nie jest

Odpowiedz do tematu