|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.8 TD] rozrusznik nie kręci... |
Autor |
Wiadomość |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 17-01-2010, 11:29
|
|
|
Dzieki za ifno.Apropo na na rozruszniku było napisaneże jest on z2008 r,a przeca to było już pajero 4...pacjent się zarzekał że jest z auta po 25 tyś mil i faktycznie na taki wyglądał..W każdym razie teraz pajero kręci jak wściekłe rano przy tych mrozach i odpala w mgnieniu oka,a wcześniej ledwo mielił i przez to ciężko palil.Może ktoś chce kupić odemnie stary rozrusznik |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Pomógł: 22 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 770 Skąd: Śląskie
|
Wysłany: 17-01-2010, 11:48
|
|
|
Jakbym mial psa to moglbym kupic dla niego na bude, no ale niestety nie mam
Na rozruszniku pewnie jest data produkcji. To ze danego modelu juz nie produkuja to nie oznacza ze nie produkuja do niego czesci |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 17-01-2010, 23:18
|
|
|
Ręcznie było napisane...z pajero trójki pasuje na bank,bo i w katalogu jednym sprawdzałem--a z czwórki to nawet nie wiem. |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
|
|