Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[IMPREZA] Topienie Marzanny 19-21 marca
Autor Wiadomość
jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-02-2010, 13:22   

gołąb napisał/a:
Chyba nie dam rady tym razem :(
dasz radę kiedyś trzeba zacząć
gołąb napisał/a:
nie jestem wogóle przygotowany :(
jak zobaczyłeś zdjęcia AndrzejM22 to się nie dziwię. Ja sam mam samochód przystosowany do przepraw ale wcale to nie oznacza ze mam skatować samochód->> jest używany na co dzień.
Lenin napisał/a:
gołąb, Trasa podróżnik na powitaniu wiosny to trasa po szutrach i drogach śród polnych. Śmiało można jechać wozem fabrycznym nie trzeba go specjalnie przygotowywać :wink: Jest to turystyk :wink: Bez takich torfów jak na fotach 8)
namawiam jedź. Namawiam nie znając ani trasy ani organizatora ani terenu bo tak jak wcześniej pisałem no musi być ten pierwszy raz :wink: Wśród bractwa terenowego zawsze znajdą się tacy co pomogą a uwierz mi błoto wciąga i to dosłownie. Pojedziesz raz a po powrocie będziesz szukał gdzie by tu pojechać znowu. Mój pierwszy wyjazd,zorganizowany,w teren przeżywałem jak nie wiem co. Przeprawa przez strumyk który można było by przeskoczyć to serducho waliło jak młot. Zacznij od czegoś delikatnego,tak aby poznać możliwości samochodu i swojej psyche. A potem ..... sam zobaczysz. Lenin zapewnił i obiecał że seryjne przejdą więc trzymaj Go za słowo. Ja bym się wybrał tylko ta :twisted: odległość jest dla mnie powalająca.

diWhizZ 
Mitsumaniak

Auto: Pajero V46 `99
Wysłany: 01-03-2010, 22:55   

Gene napisał/a:
P.O.C. bedzie organizowal rocznicowa impreze po swietach wielkanocnych. Ma to byc spotkanie klubowiczow i "przyjaciol". Wyjazd nawigacyjno-towarzyski z kilkoma probami. Wszystko tak zrobione, ze spokojnie moja bulwarowka przejade.

A to ciekawe, taka imprezka mi się uśmiecha jak najbardziej ... chyba najwyższy czas poprosić o wciągnięcie mojej skromnej osoby wraz z pojazdem w szeregi P.O.C. ;)

gołąb 
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Wysłany: 02-03-2010, 07:30   

jawaldek napisał/a:
gołąb napisał/a:
Chyba nie dam rady tym razem
dasz radę kiedyś trzeba zacząć

:( niestety nie tym razem...Gadałem z moim ewentualnym prawym i stwierdziliśmy,że musimy chwilę odczekać..Miałem za dużo kosztów w tym miesiącu:zakup opon,wyprostowałem papiery od miśka,bo miałem namięszane w nich,więc i przerejestrowanie i skarbówka, i załatwiam zmianę w pojeździe-a mianowicie ilość miejsc,bo ktoś to zaniedbał z poprzednich właścicieli i jest w dowodzie 5 miejsc a mnie mrawitsia siem :p .Więc przepraszam za zamięszanie,ale naprawdę nie tym razem,finanse nie pozwolą :cry:

[ Dodano: 02-03-2010, 07:38 ]
Gene napisał/a:
zagadnac kogos z P.O.C

Właśnie,właśnie tylko w p.o.c. przy formularzu rejestracyjnym jest potrzeba wpisania dwóch wprowadzających.Jak to ugryźć.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 02-03-2010, 08:21   

Gołąb, DiWhizZ regulamin klubu jest taki sam dla wszystkich. Musicie uzyskac poparcie 2-ch klubowiczow. To nie zmienia jednak sytuacji z zaproszeniem Was na "Mazowieckie Rowniny".
Juz za pare dni w zakladce "Plany" pojawi sie informacja jak i gdzie rejestrowac swoje uczestnictwo a takze szczegoly odnosnie noclegow, wpisowego i planu imprezy.
Na forum publicznym P.O.C. bedzie publikowana lista zgloszonych zalog.
Prosze juz nie robmy ot w temacie kolegow z Mazur. W razie pytan prosze na iChata, Palringo lub klubowego Skype'a.
serwus

diWhizZ 
Mitsumaniak

Auto: Pajero V46 `99
Wysłany: 02-03-2010, 09:48   

Gene napisał/a:
Gołąb, DiWhizZ(...) To nie zmienia jednak sytuacji z zaproszeniem Was na "Mazowieckie Rowniny".

To zmienia postać rzeczy, jeśli można towarzysko i bez "glejtu" z Wami pojeździć. A tak BTW, Gene, może by warto było uruchomić newsletter z newsami dla "nieklubowiczów". Bo jak na razie to czasem trafiam na jakieś info w prasie analogowej ale to troszkę za mało ;)

gołąb 
Mitsumaniak

Wysłany: 02-03-2010, 11:49   

o.k.
:)

AndrzejM22 
Forumowicz

Auto: Pajero II 2,5 TD Krótkie
Wysłany: 22-03-2010, 21:25   

Zdjęcia z imprezy 2 dzień rajdu klasa wyczyn.

To dla tych co niebyli żeby mogli zobaczyć co ich ominęło .
Pozdrawiam miłego oglądania

http://picasaweb.google.p...pienieMarzanny#

gołąb 
Mitsumaniak

Wysłany: 23-03-2010, 09:47   

:p bez komentarza

jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 24-03-2010, 19:45   

gołąb napisał/a:
:p bez komentarza
:lol: :lol: :lol: :lol: coś tak się zniechęcił ?? zdjęcia są Tych co nie szkoda Im samochodów co błotniki pogubili a kierownicę mają po prawej stronie. Nie każdy rajd/impreza tak wygląda :wink: Tylko nie napisałeś czy żałujesz :mrgreen: Na dalszych planach widać inne terenówki->> tylko nie wiemy czy to widzowie/gapie byli czy uczestnicy Marzanny topienia ??

gołąb 
Mitsumaniak

Wysłany: 24-03-2010, 19:59   

jawaldek napisał/a:
coś tak się zniechęcił ??
Czemu od razu zniechęcił...w extrem i tak bym nie wystąpił...bo za cienki sprzęcicho..

jawaldek napisał/a:
Tylko nie napisałeś czy żałujesz
Waldek-Załuję :sad11:

[ Dodano: 24-03-2010, 20:02 ]
jawaldek napisał/a:
zdjęcia są Tych co nie szkoda Im samochodów co błotniki pogubili a kierownicę mają po prawej stronie. Nie każdy rajd/impreza tak wygląda
ale fakt,że w klasie extreme wymagania były adekwatne do nazwy :)

AndrzejM22 
Forumowicz

Auto: Pajero II 2,5 TD Krótkie
Wysłany: 24-03-2010, 21:22   

jawaldek napisał/a:
zdjęcia są Tych co nie szkoda Im samochodów co błotniki pogubili a kierownicę mają po prawej stronie.

No aż tak źle nie było raptem jeden Anglika na 30 samochodów,
A samochodów szkoda . bo wiadomo że jak się uszkodziło samochód to później trzeba będzie go naprawić. Co na pewno nie należy do przyjemnych rzeczy ślęczeć cały dzień i polerować lakier od zadrapań albo prostować jakiś pognieciony element bo to są koszty a samochód jest po to żeby jeździł a nie po to żeby go ciągle naprawiać.

Większość samochodów to pojazdy do codziennej eksploatacji na kółkach rzędu 31”. Nie powiem był patrol na 37” i jeep na 35” ale to inna klasa pojazdów i takimi nie ma co się przejmować. Ale miło jest popatrzeć na takie monstrum w akcji :D

jawaldek napisał/a:
ylko nie wiemy czy to widzowie/gapie byli czy uczestnicy Marzanny topienia ??

Zdecydowana większość samochodów na zdjęciach brała udział w imprezie.

Boobeski
[Usunięty]

Wysłany: 24-03-2010, 22:44   

Dobrze było na Marzannie! Turystyk dla ambitnych zakończył się o 12 w nocy z czego ostatnie 6 godzin wygrzebywaliśmy się w 3 auta z błotno-śniegowej brei. Zarąbista trasa doprawiona deszczem dała wycisk. Co prawda organizatorzy twierdzą że jakbyśmy tak dokładnie trzymali się roadbooka tobyśmy się nie wpakowali, :P ale to już szczegół.
Ostatnio zmieniony przez Gene 25-03-2010, 07:35, w całości zmieniany 1 raz  

gołąb 
Mitsumaniak

Wysłany: 29-03-2010, 23:33   

Tym białym Nissanem gościu mieszka niedaleko mnie...Całkiem fajna furka...robi wrażenie i w terenie pewnie też robi :)

Odpowiedz do tematu