|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 23-02-2010, 20:21 |
[EAx 97-04] Galant 2.4 2000r W-wa - proszę o opinię |
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 11-02-2010, 16:30
|
|
|
znakomite porównanie Cacper, tyle, źe blondyna to V6
Podpisuję sie również pod twierdzeniem, że lepsze gdi w dobrym stanie, niż zmęczone v6 - znalezienie gdi w dobrym stanie jest o wiele prostsze.... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 11-02-2010, 17:42
|
|
|
Prawda Panowie że o GDI nie zamęczone łatwiej. Ja osobiście szukałem v6 lub GDI. Parę sztuk v6 oglądałem i już prawie jedną nabyłem w wersji SE (jak już będzie ładna wiosenna pogoda to pstryknę parę fotek swojego avanca i z opisem zakupu wrzucę do odpowiedniego działu) aż tu pojawił się ON. Miłość od pierwszego wejrzenia. Oględziny z miernikiem w łapie i zakup. A gustów nie krytykuję bo i tak najlepiej brzmi i jeździ Lexus mojego znajomka z motorem V8 |
|
|
|
 |
|
|