Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wydarzylo sie...
Autor Wiadomość
deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 13:13   

a co on takiego zmajstrowal znowu? :D

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 13:26   

banan poleciał na bojko :mrgreen:

sufit
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 17:24   

JCH- nie słyszałem. Może mi zacytujesz?

[ Dodano: 21-09-2006, 17:30 ]
JCH- nie, nie słyszałem. Moze jakieś namiary?

[ Dodano: 21-09-2006, 17:30 ]
JCH- nie, nie słyszałem. Moze jakieś namiary?

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-09-2006, 18:37   

akbi napisał/a:
Sruba napisał/a:
1. zawsze powtarzalem (i powtarzam), ze kolorowych nam tu niepotrzeba...

Śruba, a Ciebie przypadkiem nie szukają po ostatnim meczu Lechii z Pogonią :?: :mrgreen: :mrgreen:

nie szukaja :lol:
moj rozsadek, a przede wszystkim milosc do Lechii jest wieksza, niz niechec do kolorowych...
poza tym uwazam, ze lepiej gdyby te banany trafily do jakiegos domu dziecka, a nie na murawe boiska...

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 21-09-2006, 19:24   

robicie z igly widly

Ludzie..... cieszcie sie!!!! ta zajebana koalicja sie rozpada!!!!!!!!! jednak jest jakas niadzieja dal tego kraju!!!! Dzieki Andrzejowi??!! qrcze... jak rozpieprzy ten parlament bedzie moim idolem!!!!
Hubeert daj mi ostrzezenie, niech mi bedzie..... nie moglem sie powstrzymac...

Przepraszam, mialem nie wypowiadac sie w tematach poltycznych, i niech mi jezyk uschnie i reka i wogole wszystko... ale nie moglem sie powstrzymac..... jak wspomnialem powyzej :mrgreen:
:D

adams12
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 19:31   

piwkotom napisał/a:
niech mi jezyk uschnie i reka i wogole wszystko...

hehe - nie mow hop - bo jeszcze sie stanie i bedziesz musial brac viagre ;)

futro68 
Mitsumaniak

Auto: L-400, Astra H, Nissan NV200
  Wysłany: 21-09-2006, 20:55   

Powiem szczerze po ostatnich wydarzeniach z papieżem i reakcją na jego słowa ze strony "innowierców" cała ta sytuacja jest oburzająca. Nie rozumiem jak to jest, że na zachodzie nie można słowa powiedzieć i zaraz trzeba przeprazać a jak towarzystwo islamskie (choćby w swym ekstremalnym wydaniu) zaczyna palić flagi, kukły, zabijać zakonnice i wszystko jest ok. Oni moga prowadzić wojnę a my boimy się ich urazić. Zbliża się duży konflikt kultur i religii i nie wiadomo co z niego może wyniknąć.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 21-09-2006, 21:01   

No cóż - "brudasy" są teraz tak jak my 500 lat temu - na etapie "wypraw krzyżowych". Nam to historia wybaczyła.
Z drugiej strony papież dał ciała, bo przepraszając ich dał do zrozumienia, że jest omylny, a jest przecież od jakiegoś czasu (podobno 200 lat, chociaż naciągają, że duuużo dłużej) zakodowane w jakimś tam "prawie kościelnym", że słowa papieża są święte (więc jest nieomylny).

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Wysłany: 21-09-2006, 21:12   

juz z tego wyrasta to co widac.
polecialo w strone kolorowych kilka bananow i "wybiórcza" rozkrecila afera na cala Polske, jaki ten Gdansk i kibice Lechii sa be. rasisci ! bandyci !
Europa nie ma jaj - popatrzecie na Francje i zeszloroczne zamieszki, na ilosc kolorowych leni zyjacych na socjalu w Europie, tworzacych swoje getta i domagajacych sie przestrzegania swoich praw, nie akceptujac przy tym tych, ktore w Europie zastali...

jestem dumny z tego ze jestem bialy !
jestem rasista i nie boje sie tego powiedziec !
a kolorowym w Polsce mowie nie !

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 21-09-2006, 21:54   

Krzyzak napisał/a:
Z drugiej strony papież dał ciała, bo przepraszając ...
Papież nie przepraszał - mówił, że został źle zrozumiany. Chyba, że coś przeoczyłem .... :?

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

lukamar
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2006, 21:56   

To i ja wtrące swoje 3 grosze. :)
Sruba napisał/a:
juz z tego wyrasta to co widac.
polecialo w strone kolorowych kilka bananow i "wybiórcza" rozkrecila afera na cala Polske, jaki ten Gdansk i kibice Lechii sa be. rasisci ! bandyci !

Tu się zgadzam w pełni. Tydzień temu jak kibole Arki zrobili demolke na stadionie to GW nie poświecila na to nawet połowy miejsca w którym teraz pisze o bananach. Gwoli ścisłości nie jestem rasistą, ale lepiej chyba jak "kibice" rzucą parę bananów i doprowadza tym do płaczu paru kolesi z brazylii niżby mieli zdemolować pół miasta i obić mi morde bo akurat wracałem z pracy ul smoluchowskiego :) . W kazdym razie wychodzi na to że politycznie poprawniej jest dać komuś w ryj niż nazwać go brudnym czarnuchem. Taka to już mentalność naszych lewicowych elit...
Sruba napisał/a:
Europa nie ma jaj - popatrzecie na Francje i zeszloroczne zamieszki, na ilosc kolorowych leni zyjacych na socjalu w Europie, tworzacych swoje getta i domagajacych sie przestrzegania swoich praw, nie akceptujac przy tym tych, ktore w Europie zastali...
jestem dumny z tego ze jestem bialy !
jestem rasista i nie boje sie tego powiedziec !
a kolorowym w Polsce mowie nie !

A ja nie boję się powiedzieć że rasizm jest głupotą. Kolor skóry o niczym nie przesądza.
Ale za to boję się wyznawców allaha, szczerze ich nie cierpie i życze jak najgorzej. Wszystko jedno czy to będzie arab, murzyn z Afryki czy koleżka w turbanie pomykający ul. Polanki do meczetu. Ta religia w swoją filizofię ma wpisaną walke z niewiernymi i jeśli wkrótce Europa nie pokaże jaj - tak jak napisał Sruba, do bazyliki sw Piotra dostawią 4 minarety. Całe szczęscie ze Amerykanie trzymają arabusów w jako takich ryzach i nie pozwalaja się zanadto rozpanoszyć...

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Wysłany: 21-09-2006, 22:01   

Sruba napisał/a:
Z całym szacunkiem Sruba ale to chyba przeczy ogólnie przyjętym zasadom Forum. Ja też jestem biały - i co z tego. Matka i Ojciec są biali - ot, cała sprawa. A do kolorowych nic nie mam. Gdyby sąsiadem był "czarny" (a jeszcze lepiej ładna, czarna sąsiadka ;) ) też mówiłbym mu dzień dobry.
Masz swoje przekonania - Twoja sprawa ale Forum to raczej nie miejsce na ich wygłaszanie.

futro68 
Mitsumaniak

Auto: L-400, Astra H, Nissan NV200
Wysłany: 21-09-2006, 22:09   

prawda Papiez nie powinien reagować, powiedział co miał do powiedzenia - to była dysputa naukowa a nie wystąpienie polityczne, to że tylko czekano na takie słowa ze strony muzułmanów to było tylko kwestia czasu i tak by doprowadzili do wrzenia.
Znam i znałem kilka osób z Maroka czy nawet Pakistanu - poznałem ich na stypendium w niemczech to byli naprawdę równi ludzie myśmy im gotowali bigos oni nam swoje specjały i zastanawiam się czy jest mozliwe żeby taki fajny i sympatyczny koleś mógł potem się wysadzić z gomadką dzieci w autobusie? mam nadzieję, że nie wszyscy sa tacy ale problem jest i będzie narastał....
swoją drogą ciekawe jakby zareagowało towarzystwo jakby nagle meczet na polanki spłonął - u nich jak spalą kilka kościołów to jest to powód do wiecznej radości w ichnim niebie a u nas .........?
U nas też nie brakuje bandytów - ale żeby cała cywilizacja kapitulowała przed zwykłym szantażem jakiś mułłów to już przesada

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Wysłany: 21-09-2006, 22:24   

JCH, z calym szacunkiem, ale chyba czegos nie rozumiem ? wprowadzamy cenzure ? ktos sie do czegos odniosl, ktos mnie wywolal do tablicy, wiec chyba mam prawo wypowiedziec sie co sadze na dany temat ?
no chyba, ze nie mam, to mnie wyprostuj...

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Wysłany: 21-09-2006, 22:30   

piwkotom napisał/a:
Dzieki Andrzejowi??!! qrcze... jak rozpieprzy ten parlament bedzie moim idolem!!!
Chyba przepowiedziałeś. Właśnie widzę czerwony pasek u dołu ekranu TV - Jarek będzie odwoływał Andrew u Lecha.

[ Dodano: 21-09-2006, 22:37 ]
Sruba napisał/a:
JCH, z calym szacunkiem, ale chyba czegos nie rozumiem ? wprowadzamy cenzure ? ktos sie do czegos odniosl, ktos mnie wywolal do tablicy, wiec chyba mam prawo wypowiedziec sie co sadze na dany temat ?
no chyba, ze nie mam, to mnie wyprostuj...
Nie, cenzurę nie. Ale:
Zasady Forum napisał/a:
6. Nie wolno prowadzić na Forum działalności niezgodnej z prawem

Ja to rozumiem tak, że Twoja wypowiedź jest w konflikcie z tym punktem. Nie chce mi się przeglądać całego tematu o Zasadach - byc może jest tam coś więcej. Ale jak dla mnie to wystarczy.

Odpowiedz do tematu