Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: marexi
01-04-2010, 01:52
Wybory na 2 Moderatora Lubuskiego
Autor Wiadomość
marexi 
Mitsumaniak

Auto: EJ9
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-03-2010, 16:33   

rus_one napisał/a:
Nie wiem czy jest techniczna możliwość żeby 2 modów miało takie same uprawnienia. Zuku albo marexi napiszcie do Akbiego czy tak można. Co do wypowiedzi większości- zakładam że ci co się nie wypowiadają, nie przykładają wagi do tego kto będzie modem i skąd on będzie.

Nie moze miec 2 takie same ze wzgledu na specyfikacje techniczna forum
Ci co sie nie udzialaja - trudno
A zgoda od Akiego jest na moderatora z Zielonej Gory i okolicy i o to chodzi w tym temacie.
Sluchaj mam do CIebie ponad 150km auto pali mi 20litrow na 100km. Chce nakljeki na swoje auto i np kilka na zapas zeby dac nowym uzytkownikom co dolaczyli do MM. Mieszkam w Zielonej Gorze na spocie w Zielonej zawsze sie pojawie bo 10 minut zajmuje mnie dojazd ale zeby jechac do CIebie na spota musze wydac 300zl troche sie nie oplaca tak? dlatego chcielibysmy zeby ktos byl tutaj modem zeby na spotakch w Zieloenj lub okolicy sie pojawial, budzil zaufanie u nowych ludzi ,zeby mozna bylo z nim pogadac na rozne tematy , zaproponowac itp. Zaproponowalem jeszcze w zeszlym roku zeby zrobic grupe naszego miasta"Grupe Zielonogorska" , ktora chcemy promowac. Zroiblem projekt najklejek chopakom sie spodobalo - wydrukowalem i juz( mam nadzieje ze juz kazdy ma przyklejona inaczej :axe: ) jezdza z nimi by pkazywac nasz klub:) Juz mam zrobionych ponad 100 wizytowek z zproszeniem do naszego klubu bo mi zalezy zeby jak najwieksza ilosc osob, ktore jezdza Miskami pojawila sie u nas na forum -poznala ta Rodzine i zeby przyjezdzali na spoty i do Zielonej Gory i na wojeowdzkie!
Chcialbym aby Zielona Gora miala swojego moda ktory by w tym wszystkim pomagal.
Niewazne kto zostanie modem nr2 czy tylko jednym 1 ale bede go wpiserac aby w koncu w Lubuskiem spotkalo sie 40samochodow naszej marki albo nawet wiecej!!
I nie mowicie ze Wam to obojetnie kto nim bedzie :
warunkiem jest
akbi napisał/a:

zróbcie wybory na forum, wśród osób które się zgłoszą na 2 Moda Lubuskiego - ale faktycznie - musi on być z Zielonej Góry - lub na południe od ZG

i pamietajcie ze powinna to byc osoba ktorej zalezy na naszej grupie! i ktora bedzie ja reprezenatowac!!
Dlatego nie chce aby rus_one odchodzil, chce tylko takiego opiekuna tej grupy i dlatego powstal ten tamet! SZUKAMY 2 MODERATORA!! a nie wybory na nowego i oddawanie.
97' L - E5CW :( :( buum było
97' Honda Civic 1.4i
http://forum.mitsumaniaki...p?user_id=13173
Ostatnio zmieniony przez marexi 14-03-2010, 16:41, w całości zmieniany 2 razy  

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Wysłany: 14-03-2010, 16:38   

marexi-zgłoś się na moda i już

17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia :D

marexi 
Mitsumaniak

Wysłany: 14-03-2010, 16:43   

Zuku zglosil swoja chec, ja tez zglaszam
1. Zuku
2. marexi
97' Honda Civic 1.4i

rzoberto 
Mitsumaniak
Robert

Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI
Wysłany: 14-03-2010, 17:24   

No i brawo :biggrin:

rus_one 
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Wysłany: 14-03-2010, 18:07   

Nie o to chodzi żebym gdzieś odchodził :biggrin: Po woli planuję zakup lancerka więc nigdzie się nie wybieram. Osobiscie zauważyłem że ZG mocno aktywne jest i myślę że lepiej jak mod będzie stamtąd. Mogę przecież nadal być modem jako 2 :biggrin: Z Gorzowa i okolic ostatnio mało kto się udziela niestety... Pomysł żeby ZG miała swoją grupę wydaje mi się dobry, bo wtedy i ja i moz ZG miałby uprawnienia do masowych maili, a przecież w sumie o to idzie.

Co do naklejek i gadżetów to mogę ci wysłać. Jak chcesz to napisz PW powiem co mam.

A to mój colcik :-) )) Sprzedany... MSR 1,8 automat 94 r sprzedany... MM nr. 507 Obecnie hmmm- opel

Uploaded with ImageShack.us

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Wysłany: 14-03-2010, 18:56   

no i gites chłopaki!
dogadajcie sie z rus_one, napiszcie o co kaman do akbiego i bedzie grało.

rus_one lancerka powiadasz? ja sie zatanawiam własnie ale być może juz na jakis lipcowo-sierpniowy spot zawitam nowa furka również :)

17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia :D

rryba 
Mitsumaniak

Auto: MSS 4G13 99r.
Wysłany: 15-03-2010, 17:08   

Ja co prawda tu jestem nowy i nikogo jeszcze nie znam, dla mnie nie ważne z którego miasta będzie mod, czy będzie 1 czy 2 :?: . Najważniejsze aby była to osoba z charyzmą :axe: i nadawała się na tą funkcję .

rus_one 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-03-2010, 17:17   

misia27 napisał/a:

rus_one lancerka powiadasz? ja sie zatanawiam własnie ale być może juz na jakis lipcowo-sierpniowy spot zawitam nowa furka również :)

No ja raczej tak szybko to nie... Może na przyszłą wiosnę :evil:

A to mój colcik :-) )) Sprzedany... MSR 1,8 automat 94 r sprzedany... MM nr. 507 Obecnie hmmm- opel

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 15-03-2010, 21:00   

rus_one napisał/a:
Pomysł żeby ZG miała swoją grupę wydaje mi się dobry, bo wtedy i ja i moz ZG miałby uprawnienia do masowych maili, a przecież w sumie o to idzie.

jeśli będziecie mieli osobne spoty w Gorzowie i Zielonej, na których będzie sukcesywna frekwencja po min 15 osób, to podział widzę sensowny ... w przeciwnym razie nie widzę sensu dzielenia "włosa" na pól.
Co do masowego maila - faktycznie na chwilę obecną z przyczyn technicznych może to robić tylko 1 Mod w Grupie ...ale postaram się znaleźć rozwiązanie ...choć wydaje mi się, że to akurat jest najmniejszym problemem, bo chyba czy to Rus_one czy nowy mod nie będzie miał nic przeciwko, aby wysłać MassPW na życzenie 2 Moda ... w końcu jesteście jednym regionem - i to niewielkim, więc powinniście dążyć do tworzenia jednej dużej grupy a nie się rozdzielać.

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Frost 
Mitsumaniak
Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Wysłany: 15-03-2010, 21:14   

Co by nie było też się wypowiem - w GW i tak sie nic nie dzieje jeżeli chodzi o MM. Ja widzę mase powodów na drugiego moda z ZG, mamy dwa miasta wojewódzkie to i tu drugi mod się przyda, ponieważ będąc z ZG będzie lepiej uczestniczył w spotach na terenie tego miasta i tak jak wspomniał marexi - uczestniczył w nich, zapraszał nowych MM i nadzorował rozwój akcji, Seba zostanie na GW i ma się wziąśc do roboty, ponieważ mi się nudzi strasznie, a wkrótce odchodze ----- do Poznania i siłą rzeczy Miś pójdzie za mną (nie widze dla niego innego użytkownika :twisted: )
Co do samego wybory moda ZG to ja nie głosuje, bo nie wiem na kogo, najlepiej jak to ZG załatwi między sobą, chodź jak dla mnie to juz wiadomo na kogo padnie skoro marexi ma doświadczenie i widać że chłopakowi zależy
OT - marexi ogarnij Miśka bo 20 to mój nawet nie pali :D

marexi 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-03-2010, 21:41   

frost83 napisał/a:

OT - marexi ogarnij Miśka bo 20 to mój nawet nie pali :D

Niestety ale EC5W tyle w miescie pali, ale przyjmnosc z jazdy jest przeogromna, pokazie sie w Kostrzynie:) chyba ze jakis dolek finansowy :wink:
97' Honda Civic 1.4i

Frost 
Mitsumaniak
Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Wysłany: 15-03-2010, 21:47   

marexi latasz Legnumem ?? :twisted: chętnie go obejrze, moge nawet dołóżyć Ci do bryny byle żebyś przyjechał :mrgreen:

marexi 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-03-2010, 00:26   

frost83 napisał/a:
marexi latasz Legnumem ?? :twisted: chętnie go obejrze, moge nawet dołóżyć Ci do bryny byle żebyś przyjechał :mrgreen:

o to chetnie skorzystam 8)
Powolutku do przodu jezdze(na razie stoje bo siadl przelacznik szyb i mi wariuja musze new kupic) ale jak nic mu nie bedzie to sie pojawie L :)
P.S Dzieucha po wyplacie bedzie to mi moze da na paliwko;)
97' Honda Civic 1.4i

rus_one 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-03-2010, 18:19   

marexi, Odłącz szyby to nie będą świrowały :twisted:

zuku3210 
Mitsumaniak

Auto: BMW E36 328i Coupe M-Pakiet
Wysłany: 16-03-2010, 18:36   

marexi, jak chcesz mojego zepsuć to na weekend moge przyjechac do NS juz mówiłem i zawsze to jedna zagadka mniej :wink:
tylko zostawisz po sobie DNA i wszystko ziom
pole, plan, kilka map za maryjną furtką..."

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi