|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pirackie flagi na samochodach |
Autor |
Wiadomość |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-09-2006, 15:41
|
|
|
...z jednym zgadzam się w 100% - wożą je ludzie, co to w tym roku byli nad morzem...ja tez się do nich właśnie zaliczam
ps. - majki - rozumiem, że nie masz nic przeciwko tym flagom..nie chciałabym usłyszeć kilku sztywnych, jak przyjadę na spot ...a co do piratów drogowych - pewnie, że są i tacy ludzie jak Twój znajomy...oni wyrabiają normy za pozostałych - czyli piratów za co oczywiście takim osobnikom dziękuję....pozdro |
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 26-09-2006, 15:44
|
|
|
ja byłem i ciągle jestem nad morzem , żadnej flagi nie wożę... |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2006, 15:45
|
|
|
ruslana81 napisał/a: | ...z jednym zgadzam się w 100% - wożą je ludzie, co to w tym roku byli nad morzem...ja tez się do nich właśnie zaliczam
ps. - majki - rozumiem, że nie masz nic przeciwko tym flagom..nie chciałabym usłyszeć kilku sztywnych, jak przyjadę na spot ...a co do piratów drogowych - pewnie, że są i tacy ludzie jak Twój znajomy...oni wyrabiają normy za pozostałych - czyli piratów za co oczywiście takim osobnikom dziękuję....pozdro |
Pewnie, ze nie mam nic przeciwko |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
|
Wysłany: 27-09-2006, 10:14
|
|
|
Rozumiem, że ta flaga to taka swoista pamiatka znad morza. Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki? Zaznaczam, ze jest to kot, zywy! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 27-09-2006, 10:38
|
|
|
Moominek napisał/a: | Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki? |
TAK Moominek napisał/a: | Zaznaczam, ze jest to kot, zywy! |
Już niedługo |
Just think...
. |
|
|
|
 |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
|
Wysłany: 27-09-2006, 10:39
|
|
|
Moominek napisał/a: | Rozumiem, że ta flaga to taka swoista pamiatka znad morza. Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki? Zaznaczam, ze jest to kot, zywy! |
śmiało |
|
|
|
 |
|
|