|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ASO Mitsubishi Plichta w Gdyni |
Autor |
Wiadomość |
DATSUN
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-12-2014, 21:30
|
|
|
Witam wszystkich "MANIAKÓW"
Dopiero co kupiłem Outka u Plichty, nie korzystałem z serwisu, ale duże uznania dla Pani Ani za miłą obsługę i "chęci", których często brakuje gdzie indziej.
Jak już zajadę do serwisu to dam znać i wyrażę swoją opinię.
POZDRO |
|
|
|
 |
polomos
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 1.6
|
Wysłany: 07-04-2015, 18:53
|
|
|
Witam,
W styczniu odebrałem swojego ASX także w Gdynia.
Obsługa sprzedażowa bardzo miłą, ale to chyba normalne
Jak po miesiącu jakiś zwierzak przegryzł mi przewód od tylnego spryskiwacza, bez problemu naprawili szkodę.
Oby tak dalej!
Pozdrawiam,
Jacek |
|
|
|
 |
betka17
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Space Star 2014
|
Wysłany: 08-10-2015, 12:27
|
|
|
Chcę pochwalić ASO Plichta w Gdyni, bo jestem zadowolona po przeczytaniu różnych opinii na forum, zdecydowałam się wykonać przegląd mojej Gwiazdeczki właśnie u Plichty w Gdyni, a nie w Gdańsku, gdzie nabyłam auto.
Zapisy: do tej funkcji wykorzystałam "umyślnego", czyli własnego osobistego tatę, który pojechał do ASO z moimi papierami i ustalił termin przeglądu na dogodną dla mnie godzinę i dzień. Następnie przypomniałam się koledze Raddoxowi w temacie karty klubowej i Raddox moja kartę dostarczył do ASO, zostawił ją tam i uzyskał informację, że będzie możliwy rabat jak najbardziej.
Obsługa: jak hrabina zajechałam pół godziny przed terminem do ASO, postawiłam auto jak cielę przed wjazdem i udałam się do miłego pana żeby się zaanonsować. Powiedziałam, że przyjechałam na przegląd, a miły Pan od razu mnie przywitał dobrym słowem: "Pani Beata? Zapraszam, zapraszam". Mimo tego, że byłam przed czasem, pan się mną zajął od razu, przekazał mi moją kartę klubową, porozmawialiśmy o zniżce. W cenie miałam jeszcze darmowe mycie auta. Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby,ale mycie nie było rewelacyjne, skoro zmyli pajęczynę pod spoilerem czy jak go tam zwać (to coś, co mi daje z tyłu cień na szybę ), ale pająka już nie zmyli Jestem babą i jeżdżę jak baba z dziećmi, gdyby to auto użytkował mój były maż, na pewno byłoby coś do wymiany/naprawy, a tak to nie było nic złego i za sam przegląd zapłaciłam 800 PLN. Prosta kobieta jestem, ale jest to moim zdaniem atrakcyjna cena, bo cena przeglądu wyjściowa to był jeden kafelek, więc jakby nie patrzył, zaoszczędziłam.
Dodatkowe opcje: pan proponował mi przejście do strefy klienta i kawę, ale ja poszłam do Kauflandu na zakupy i spędziłam tam radośnie czas.
Podsumowanie: jestem zadowolona z miłej obsługi i rachunku niższego, niż miał być wyjściowo. Już im "nagoniłam" kolejnego klienta na przegląd- mojego ojca, ale on jest skodziarz Moja skleroza nie pozwoliła mi spytać się np. o stan moich hamulców, ale zakładam, że gdyby były do wymiany, zostałabym o tym poinformowana. Za to spytałam o opony-czy jeśli udałoby mi się znaleźć zakład, który by się mi podłączył do auta, to czy prawdą jest,że jeśli obniżyłabym zadane oponom ciśnienie, to zawieszenie wytrzyma mi dłużej. Chłopak stwierdził, że oni nie mają tu takich możliwości, ale wg niego niby to nie jest wskazane (każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ok). Generalnie- POLECAM SERWIS ASO PLICHTA W GDYNI |
|
|
|
 |
DATSUN
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.0
|
Wysłany: 15-02-2016, 15:41
|
|
|
Witam. Jestem po pierwszym przeglądze i jak pisałem wczesniej co nieco opowiem jak było.
Otóż z umówieniem się żadnego problemu, kiedy chciałem i której godzinie. Donówiłem dodatkowo wygłuszenie komory silnika co równiez załatwione zostało w ciągu minutki, po wykonaniu jednego telefonu. Cena był mniej więcej taka jaką powiedziano na początku, więc nie było zaskoczenia. Mycia niestety nie było, co mnie zdziwiło, gdyz uważam że przemyć samochód to powinien był wykonać serwis.
Ogólnie wystawiam 4+ |
|
|
|
 |
Lukaso
Mitsumaniak
Auto: był Lancer 1.8 LPG SB
Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Lis 2008 Posty: 84 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 25-03-2016, 19:10 Plichta Gdynia kończy z Mitsubishi
|
|
|
Nie wiem jak w innych miejscowościach ale dziś otrzymałem list, że kończą współpracę z końcem Marca 2016. Zatem chyba nie będzie już serwisu, ciekawe kto inny albo wcale ? |
|
|
|
 |
crazylino
Nowy Forumowicz 4321
Auto: Mitsubishi Outlander III
|
Wysłany: 29-03-2016, 17:10 koniec
|
|
|
Potwierdzam informację. Dziś przyszedł list z info o zakończeniu współpracy Plichty z MMC. Na stronie internetowej też info o końcu... Czyli najbliższe ASO to Gdańsk? Z tego co czytałem to niezbyt ciekawa alternatywa... |
|
|
|
 |
piker
Forumowicz
Auto: Eclipse Cross 2wd CVT
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 147 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 29-03-2016, 22:50
|