Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mapy offroad'u - gdzie pojechać.......
Autor Wiadomość
RafalB 
Forumowicz

Auto: Pajero III 3.2 DID long
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-01-2011, 21:21   

jawaldek napisał/a:
a próbowałeś przełączyć na "1" lub "2"

jak uda mi się wyjechać pod dom to spróbuje na razie po weekendowych opadach śniegu niestety nie ma takiej możliwości i 1km muszę maszerować.

jawaldek napisał/a:
Ja zjechałem "techniką ślizgową" czyli hamulce ->> samochód ślizga się kontrolowanie

tak właśnie zjechałem w poniedziałek rano :D

jawaldek napisał/a:
Po górach jeździ się inaczej niż po płaskim

oj tak tak wiem coś o tym kiedyś mieszkałem w okolicach Wrocławia (tam było płasko)

jawaldek napisał/a:
najlepiej jest trenować i poznawać swój samochód na różnego rodzaju zlotach,rajdach,towarzyskich spotkaniach 4x4

o ile dobrze pamiętam kiedyś podałeś link do filmiku z jazdy gdzieś w okolicy Rożnowa jakbyś jeździł w tym rejonie to ja chętnie bym też się na to pisał tylko daj znać na PW

jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 26-01-2011, 22:17   

RafalB napisał/a:

jak uda mi się wyjechać pod dom to spróbuje na razie po weekendowych opadach śniegu niestety nie ma takiej możliwości i 1km muszę maszerować.
jakie masz opony ??? skoro tak mają się sprawy to chyba w łańcuchy musisz się zaopatrzyć bo mieć samochód i to dodatkowo terenowy i maszerować (no chyba dla zdrowia) :mrgreen:
RafalB napisał/a:
o ile dobrze pamiętam kiedyś podałeś link do filmiku z jazdy gdzieś w okolicy Rożnowa jakbyś jeździł w tym rejonie to ja chętnie bym też się na to pisał tylko daj znać na PW
OK najbliższy zlot będziemy mieli kwiecień/maj =>> przeprawowa i turystyczna trasa =>> Bieszczady.

RafalB 
Forumowicz

Auto: Pajero III 3.2 DID long
Wysłany: 26-01-2011, 22:52   

jawaldek napisał/a:
jakie masz opony ???

jakieś wielosezonowe chińskie coś (z takimi kupiłem mojego miśka). Ale spokojne mam w planach zakup bfg AT-ki mam nadzieje że do miesiąca będą już na felgach. Apropo łańcuchów to właśnie na łańcuchach jechałem ślizgiem :D

jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 26-01-2011, 23:55   

RafalB napisał/a:
Apropo łańcuchów to właśnie na łańcuchach jechałem ślizgiem :D
:shock: :shock: :shock: czy Ty aby nie wjeżdżasz do chałupy torem/rynną saneczkową :wink: :mrgreen: To nie dziwię się że idziesz na piechotkę, jeśli na łańcuchach jechałeś to pozostaje jeszcze opcja opony z kolcami tyle że "misiaczki" mogą ścigać :p no kurcze to masz "extreme"

Odpowiedz do tematu