Mapy offroad'u - gdzie pojechać....... |
Autor |
Wiadomość |
RafalB
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 DID long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 34 Skąd: Limanowa
|
Wysłany: 26-01-2011, 21:21
|
|
|
jawaldek napisał/a: | a próbowałeś przełączyć na "1" lub "2" |
jak uda mi się wyjechać pod dom to spróbuje na razie po weekendowych opadach śniegu niestety nie ma takiej możliwości i 1km muszę maszerować.
jawaldek napisał/a: | Ja zjechałem "techniką ślizgową" czyli hamulce ->> samochód ślizga się kontrolowanie |
tak właśnie zjechałem w poniedziałek rano
jawaldek napisał/a: | Po górach jeździ się inaczej niż po płaskim |
oj tak tak wiem coś o tym kiedyś mieszkałem w okolicach Wrocławia (tam było płasko)
jawaldek napisał/a: | najlepiej jest trenować i poznawać swój samochód na różnego rodzaju zlotach,rajdach,towarzyskich spotkaniach 4x4 |
o ile dobrze pamiętam kiedyś podałeś link do filmiku z jazdy gdzieś w okolicy Rożnowa jakbyś jeździł w tym rejonie to ja chętnie bym też się na to pisał tylko daj znać na PW |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 26-01-2011, 22:17
|
|
|
RafalB napisał/a: |
jak uda mi się wyjechać pod dom to spróbuje na razie po weekendowych opadach śniegu niestety nie ma takiej możliwości i 1km muszę maszerować.
| jakie masz opony ??? skoro tak mają się sprawy to chyba w łańcuchy musisz się zaopatrzyć bo mieć samochód i to dodatkowo terenowy i maszerować (no chyba dla zdrowia)
RafalB napisał/a: | o ile dobrze pamiętam kiedyś podałeś link do filmiku z jazdy gdzieś w okolicy Rożnowa jakbyś jeździł w tym rejonie to ja chętnie bym też się na to pisał tylko daj znać na PW | OK najbliższy zlot będziemy mieli kwiecień/maj =>> przeprawowa i turystyczna trasa =>> Bieszczady. |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
RafalB
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 DID long
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 34 Skąd: Limanowa
|
Wysłany: 26-01-2011, 22:52
|
|
|
jawaldek napisał/a: | jakie masz opony ??? |
jakieś wielosezonowe chińskie coś (z takimi kupiłem mojego miśka). Ale spokojne mam w planach zakup bfg AT-ki mam nadzieje że do miesiąca będą już na felgach. Apropo łańcuchów to właśnie na łańcuchach jechałem ślizgiem |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 26-01-2011, 23:55
|
|
|
RafalB napisał/a: | Apropo łańcuchów to właśnie na łańcuchach jechałem ślizgiem | czy Ty aby nie wjeżdżasz do chałupy torem/rynną saneczkową To nie dziwię się że idziesz na piechotkę, jeśli na łańcuchach jechałeś to pozostaje jeszcze opcja opony z kolcami tyle że "misiaczki" mogą ścigać no kurcze to masz "extreme" |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
|