|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C62A 1.5] chyba kupilem kota w worku |
Autor |
Wiadomość |
Filip_S [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2007, 11:33
|
|
|
ja mam lancera c62 1,5 glxi. ponoć produkcja modelu była w latach 88-92, mam wbite w dowód - rok produkcji - 1994, pierwsza rejestracja - listopad 1994 i jestem świadomy, że to nie musi być rok produkcji tego auta. |
|
|
|
 |
Qbus [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2007, 11:56
|
|
|
jeśli to ten co na zdjęciu to jego produkcja została zakończona w 92 r. jednak mój rok produkcji ma wpisany 93 r. ponoć dlatego że auto przeleżakowało w salonie prawie rok dlatego rok produkcji w dowodzie mam 93 może z Twoim było tak samo
pozdro!! :) |
|
|
|
 |
Filip_S [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2007, 13:58
|
|
|
tak, to ten ze zdjęcia. prawdopodobnie tak było, że leżakował. problem jest później np. przy zamawianiu części podaję, że mam lancera z 92 rocznika, żeby nikt się nie głowił później o co chodzi. |
|
|
|
 |
Qbus [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2007, 21:21
|
|
|
no tak po 92 r. wychodziła już inna wersja i trochę się różniła więc części mogą niepasować
jeśli będziesz miał problem z częściami lub servisem to daj znać cosik się wykombinuje
pozdro |
|
|
|
 |
|
|