|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
[Cari 1.9DI-D] Problem z dwumasą :( |
| Autor |
Wiadomość |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23713 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 13-05-2011, 06:35
|
|
|
| Maja jakis bład, jedyny element jaki możesz sobie zregenerowac to gumka na połaczeniu przewodu z wysprzęglikiem. jak napisałem wyżej nie wystepuje coś takiego jak zestaw naprawczy, ponadto łożysko oporowe jest zintegrowane z wysprzęglikiem i wysprzęglik po zniżkach z Sachsa kosztuje ~500zł. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
mocuk
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 DiD 2000 rok
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-05-2011, 15:34
|
|
|
orientowałem się i chyba nie ma zestawów do carismy zamieniających dwumasę na sztywne koło zamachowe to jeszcze tylko jedno pytanie skoro padła mi dwumasa, biegi ledwo wchodzą więc wysprzęglik też, to przy założeniu że nic przy robociźnie nie wyjdzie nagłego to będę musiał wymienić: zestaw sprzęgła, dwumasę i wysprzęglik czy coś jeszcze napewno będzie trzeba wymienić? bo chciałbym sobie mniej więcej kosztorys zrobić części do kupienia |
|
|
|
 |
|
|
|