|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA5A/W 2.5] Przegub zewnętrzny jaki ? |
Autor |
Wiadomość |
KsiadzRobak
Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Wrz 2014 Posty: 1029 Skąd: ecki
|
Wysłany: 26-01-2015, 08:15
|
|
|
Gorzej jeśli się coś rozpadnie w trasie i trzeba będzie zamówić lawetę za 300+ zł... |
|
|
|
 |
dmi
Mitsumaniak

Auto: Avance 2.5 V6 A/T
Pomógł: 8 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Posty: 475 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 26-01-2015, 13:26
|
|
|
Tomaszowski napisał/a: | Co do części to zmuszony bylem brać NTY za około 70z |
mam taki zamontowany bo też nic lepszego nie dostałem jakiś czas temu, póki co przejechane na nim 5k km, czasami trzeba było ruszać dynamicznie z lekko skręconymi kołami i nic się nie stało, luzów nie ma, zobaczymy co dalej. |
|
|
|
 |
krzyssoltys
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi galant kombi 2.0
|
Wysłany: 12-09-2015, 21:13
|
|
|
Witam ja po wymianie piast byłem zmuszony wymienić przeguby kupiłem przeguby za około 100zł nie pamiętam firmy
wytrzymały 3 miesiące okol 5tkm .Auto stoi tydzień na warsztacie i dopiero dzisiaj znalazłem nowe przeguby ASHIKA .Bo po vinie wychodzi jedno a po rozebraniu co innego.Tydzień szukania nowych i używanych nawet do ASO dzwoniłem przegub zewnętrzny nie występuje tylko kompletna półoś kosz 3000 zl sztuka |
|
|
|
 |
|
|