ROZWÓJ MITSUMANIAKÓW! |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-09-2005, 08:53
|
|
|
TNT napisał/a: | ...MITSUMANIAKI to rodzina ... |
z rodziną, to najlepiej wychodzi się na zdjęciach |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
|
Wysłany: 02-09-2005, 12:36
|
|
|
TNT napisał/a: | A co do identyfikatorkow jak bede dal rade to bede produkowal na kazdy zlot MITSUMANIAKI to rodzina a czego nie robi sie dla rodziny. KOCHAM WAS |
TNT a jak bedzie nas juz tak duzo ze nie bedziasz dawal rady to i ja ci pomoge, moja matka prowadzi drukarnie wiec nie bedzie zadnego problemu (mamy chyba wszystko do takiej produkcji, wlacznie z laminatorem), wiec jakby co to sie podzielimy
A MITSUMANIAKI to rodzina ... tak jak napisales. |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 02-09-2005, 20:57
|
|
|
Firebee napisał/a: |
KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!! |
Zaraził się od kogoś czy co ????????????
Firuś tak jak poprzednicy napisali kasa jest for you bo dokładać do tego nie będziesz ( bo Ci nie pozwolimy ) Na ROZWÓJ MITSUMANIAKÓW stwórz oddzielne konto i wtedy wszyscy chętni będą przelewali datki na sprawy związane z tematami które wcześniej poruszałeś ( KRS-y , serwery i inne bajery) . |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 25-10-2005, 12:46
|
|
|
Firebee napisał/a: | TO NIE BYŁ DLA MNIE TRUD TYLKO PRZYJEMNOŚĆ! dla mojej rodzinki na pewno mniejsza przyjemność, ale odwdziecze sie na nastepnym Zlocie w innym mieście!
Satysfakcją za to co zrobiłem jest Wasze zadowolenie i to mi wystarcza!!
Dobra wiem, jestem kopnięty, ale zawsze chciałem stworzyć coś, z czego inni by byli zadowoleni, nie liczą się w tym przypadku dla mnie koszta, jeśli jestem w stanie wyłożyć to wyłożę.. Jestem chory wiem.. Ale KOCHAM WAS i mam nadzieje, że Wy mnie tez;)
Nic więcej nie trzeba... I koniec:)
Pozdrawiam
Firek |
Chcąc wpisać się na liste KMM myślałem że prócz "Miłości do Mitsubishi"no i kilku bliższych znajomości nie łączy Was wiele więcej ale widze ku swemu zadowoleniu że jesteście " JEDNA WIELKA RODZINA" To cieszy. Byłem swego czasu przez kilka lat Przewodniczącym Zarządu nazwijmy to pewnej wspólnoty i również robiłem to dla przyjemności i nie odpłatnie ale z powodu braku czasu i przedewszystkim z braku zrozumienia wszystkich innych tej "wspólnoty " poprostu zrezygnowałem ale wiem że nawet jeśli to robisz dla przyjemności to napewno rodzina na tym troche cierpi i jak najbardziej podzielam opinie wszystkich wypowiadających się tu jak masz ten grosz od MM to wydaj go dla rodziny i kup coś żeby wszyscy byli zadowoleni. Przepraszam że nie dołożyłem sie finansowo ale dopiero się wciągam i napewno kiedyś to nadrobie a moż nawet będzie mi dane poznać Was osobiście na jakimś zlocie spocie |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 25-10-2005, 13:52
|
|
|
Piotruś Pan napisał/a: |
Chcąc wpisać się na liste KMM myślałem że prócz "Miłości do Mitsubishi"no i kilku bliższych znajomości nie łączy NAS wiele więcej ale widze ku swemu zadowoleniu że jesteŚMY " JEDNA WIELKA RODZINA" To cieszy. Byłem swego czasu przez kilka lat Przewodniczącym Zarządu nazwijmy to pewnej wspólnoty i również robiłem to dla przyjemności i nie odpłatnie ale z powodu braku czasu i przedewszystkim z braku zrozumienia wszystkich innych tej "wspólnoty " poprostu zrezygnowałem ale wiem że nawet jeśli to robisz dla przyjemności to napewno rodzina na tym troche cierpi i jak najbardziej podzielam opinie wszystkich wypowiadających się tu jak masz ten grosz od MM to wydaj go dla rodziny i kup coś żeby wszyscy byli zadowoleni. Przepraszam że nie dołożyłem sie finansowo ale dopiero się wciągam i napewno kiedyś to nadrobie a moż nawet będzie mi dane poznać Was osobiście na jakimś zlocie spocie |
Jesteś Mitsumaniakiem, jak każdy z nas. Dobrowolne datki finansowe nie są powodem do jakiegokolwiek różnicowania Mitsumaniaków. Nie masz co przepraszac.......... , i zapraszam do osobistego poznania przy pierwszej okazji...... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 25-10-2005, 14:29
|
|
|
Cytat: | Jesteś Mitsumaniakiem, jak każdy z nas. Dobrowolne datki finansowe nie są powodem do jakiegokolwiek różnicowania Mitsumaniaków. Nie masz co przepraszac.......... , i zapraszam do osobistego poznania przy pierwszej okazji...... |
O to to moja Anielciu! Jak zwykł był mawiać kolega Fido_ Swoją drogą Firencjusz daje czadu. Niby dresiarz a jednak porządna jednostka, dziwne co?? |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 25-10-2005, 15:07
|
|
|
igi napisał/a: | Kup coś martynce od wujków i cioc mitsumaniaków |
No więc sorki, że tak długo, ale zaplanowałem sobie dokładnie co jej kupie i jest już:))) JEdyna niedresiarska rzecz w Moim Dresowozie - Zajedwabisty fotelik dla Martynki!!! Od kochanych Wujków i Cioć Mitsumaniaków!! Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję i Martynka bardzo Wam dziękuje, bo teraz może sobie podziwiać świat przez okno... Fotkę wrzucę w najbliższym czasie:)
Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam! Całuski od Martynki! [do 21 roku życia tylko na odległość bo... ]
Firek |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 25-10-2005, 15:49
|
|
|
tak tak Firus wiemy ale my przeciez mamy robic co najwyzej za asistance |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 25-10-2005, 15:52
|
|
|
Firebee napisał/a: | do 21 roku życia tylko na odległość |
a później?? to co?? juz bedziez pozwalal Martnce na buziaki dla nieco podstarzałych facetów |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 25-10-2005, 16:03
|
|
|
oj kto tutaj jest podstarzaly to jest podstarzaly, ale jest tez i mloda krew,
i za 21 lat tez ciagle bedzie (prawie) mloda krew
ale ciagle bede przed 40 |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 25-10-2005, 18:06
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | oj kto tutaj jest podstarzaly to jest podstarzaly, ale jest tez i mloda krew,
i za 21 lat tez ciagle bedzie (prawie) mloda krew
ale ciagle bede przed 40 |
Te, Rafi, bo Cię imć Patryk weźmie na celownik |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
|
Wysłany: 25-10-2005, 20:28
|
|
|
e e e tutaj wszyscy sa mlodzi, jak nie cialem to duchem |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 26-10-2005, 07:37
|
|
|
Duchem i UMYSŁEM napewno . RAfi zakreć się dobrze a możesz mieć fajnego teścia
DOBRA DOŚC GADANIA NIE NA TEMAT. SAM ZACZĄŁEM I SAM KOŃCZĘ. Pozdrówka Firuś i działaj tak dalej |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 26-10-2005, 18:32
|
|
|
i tym optymistycznym akcentem zamykam tym bardziej że streuje w stronę Off-Topa. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|