|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Firebee 14-11-2011, 18:52 |
LICYTACJA BANNERÓW ZLOTOWYCH DLA KORDIANK2 |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-11-2011, 08:25
|
|
|
Z Mitsumaniakami zawsze jest do przodu! Mimo, że dość długo wychodzę z tego co mnie spotkało, to nigdy nie dopuszczałem myśli, że mógłbym w ogóle z tego nie wyleźć. Chociaż szpiczak poczynił pewne spustoszenia w moim kośćcu - zwłaszcza w kręgosłupie i wciąż tkwię w gorsecie jak jakaś barokowa hrabina, to dzięki Wam jest lżej to znieść. W offtopikowym temacie znajdziecie niusy z tego boju. Staram się wrócić do dawnej aktywności, czego dowodem jest moja ostatnia wystawa-trasa "Skrzydła po Przeszczepie". Nie udało mi się dotrzeć z nią do wszystkich zaplanowanych miejsc, ale wszędzie, gdzie byłem dochodziło do mitsumaniaczego ataku Dziękuję za ten ogrom pozytywnych vibracji. Cóż tu więcej mogę dodać? ...do zwycięskiej licytacji (jako dodatkowy fant) dorzucam akrylowy dziki portret dakarowskiego lancera mrx09 (format A4 w antyramie 30x40cm - do odebrania na najbliższym zlocie 2012) |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-11-2011, 08:42
|
|
|
kordiank2 napisał/a: | ...do zwycięskiej licytacji (jako dodatkowy fant) dorzucam akrylowy dziki portret dakarowskiego lancera mrx09 (format A4 w antyramie 30x40cm - do odebrania na najbliższym zlocie 2012) |
Widzę w tym deklarację własnoręcznego wręczenia... mam nadzieję
|
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 09-11-2011, 10:20
|
|
|
pamar napisał/a: | Widzę w tym deklarację własnoręcznego wręczenia... mam nadzieję |
NO nie ma innej opcji |
|
|
|
 |
|
|