|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Auto Detaling szczecin |
Autor |
Wiadomość |
wookash83
Mitsumaniak
Auto: MOC :)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2012, 21:33
|
|
|
To co Ty zaczynasz??
robimy jakąś kolejność? ja w wtorek oddaje samochód to Pana Sławka na parę dni co by mi te nadkole zrobił więc po tym mogę ruszyć z tematem.. |
_________________ http://forum.mitsumaniaki...5ed3c5d40658efa
 |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2012, 21:44
|
|
|
no właśnie ja też jeszcze chcę oddać auto do Sławka (wiadomo nadkola), więc póki co ja będę pewnie ostatni, ale jak ktoś chce zobaczyć pracę na żywo, to będę miał info przy kolejnym aucie i można się ze mną zabrać na wycieczkę żeby podejrzeć jak to wygląda na własne oczy
a tak jeszcze taka anegdotka:
jestem sobie ostatnio na mojej ulubionej myjni ręcznej, i tak z ciekawości pytam ile za taką polerkę całego auta tak na lustereczko, słyszę że 200 plnów, to dopytuję czy to tylko przejechanie go faracellą czy czymś jeszcze, w odpowiedzi na to dostaje że nie no wosk jeszcze nakładamy będzie pięknie...
pewnie co to jest glinka i do czego służy chłopaki nawet pojęcia nie mają, o hologramach które zostają po faracelli też już nie chciałem wspominać. Do machania szmatą po aucie to sie nadają no ale do niczego więcej. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-03-2012, 01:56
|
|
|
Derpin napisał/a: | pewnie co to jest glinka i do czego służy chłopaki nawet pojęcia nie mają, o hologramach które zostają po faracelli też już nie chciałem wspominać. |
Jak drzesz na ostro to glinka nie jest potrzebna.
Co do farecli to w ofercie jest trochę więcej niż sama G3, a jakbys zobaczył prace fachowca wykonaną Fareclą to byś w życiu nie powiedział, że tak można tą pastę wypracować.
Farecla jest nielubiana, bo bardzo łatwo można przebić się nią przez warstwy i w niedoświadczonych rękach można nią narobić sporych szkód... no i syfi niemiłosiernie. |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|