Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
young-wszystkiego najlepszego!!!
Autor Wiadomość
kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-09-2005, 16:15   

znowu coś przega-piłem? no to życzę ci tyyyyle zdrowia, żebyś wytrzymał w stanie niezemdlonym wszystkie te nasze szczere życzenia, no i jeszcze wymarzonego mitsubishi

DZIEŁA na SZTUKI

young 
moderator mitsumaniak
jaki tu spokój...

Auto: ISF
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-09-2005, 10:23   

......................................................................................................................................................i nadal nie wiem co napisać (a to rzadkość). Przeczytałem ten topic dopiero teraz i jestem w LEKKIM szoku. Dziękuję wam wszystkim baaaardzo serdecznie, a w szczególności MISSIACZKOWI 27 :D .
KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MACIE U MNIE WIELKĄ WÓDKĘ...OBIECUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ SPOTKANIA Z WAMI I OCZYWIŚCIE POSŁUCHANIA ANIELSKIEGO GŁOSU "MOJEJ SUPEREFY"-SERDUSZKO ZAŚPIEWAJ MI COŚ :D
ALE CO TU DUŻO GADAĆ, TRZEBA DZIAŁAĆ......JESZCZE RAZ W I E L K I E D Z I Ę K I
PZDR

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi