|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
young-wszystkiego najlepszego!!! |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-09-2005, 16:15
|
|
|
znowu coś przega-piłem? no to życzę ci tyyyyle zdrowia, żebyś wytrzymał w stanie niezemdlonym wszystkie te nasze szczere życzenia, no i jeszcze wymarzonego mitsubishi |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
young
moderator mitsumaniak jaki tu spokój...

Auto: ISF
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2005, 10:23
|
|
|
......................................................................................................................................................i nadal nie wiem co napisać (a to rzadkość). Przeczytałem ten topic dopiero teraz i jestem w LEKKIM szoku. Dziękuję wam wszystkim baaaardzo serdecznie, a w szczególności MISSIACZKOWI 27 .
KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MACIE U MNIE WIELKĄ WÓDKĘ...OBIECUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ SPOTKANIA Z WAMI I OCZYWIŚCIE POSŁUCHANIA ANIELSKIEGO GŁOSU "MOJEJ SUPEREFY"-SERDUSZKO ZAŚPIEWAJ MI COŚ
ALE CO TU DUŻO GADAĆ, TRZEBA DZIAŁAĆ......JESZCZE RAZ W I E L K I E D Z I Ę K I
PZDR |
|
 |
|
|