|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
nowy operator komorkowy |
Autor |
Wiadomość |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2006, 13:54
|
|
|
Robson86 napisał/a: | Hej! Ja tez sie zapisze tylko...mam pytanko...czy ja nie bede ponosil zadnych kosztow??? | Złotówkowych pewnie nie, ale warto będzie wczytać się w umowę, bo może się okazać że tak jak napisał stanik, nie tyle będzie można, co będzie trzeba dzwonić nim, multimediować, blogować, wymieniać się muzyką itd. Chcesz czy nie chcesz, będziesz zmuszony porozsyłać i ściągnąć dzienne 40 utworów i napisać 2000 znaków bloga - na przykład. Inaczej nie doładują Ci dodatkowo, a może i będziesz musiał samemu dopłacić to co wyrozmawiałeś ponad 150 zł. To oczywiście czarny scenariusz, ale znając zasady różnych "promocji", wcale bym się nie zdziwił gdyby okazał się bliski prawdy. |
|
|
|
 |
|
|