Zamknięty przez: Morfi 01-06-2012, 23:52 |
puchar |
czy chcesz aby: |
puchar był u moderatora? |
|
68% |
[ 11 ] |
puchar był losowany na spocie wśród chętnych i wspomagał MM dzieciom |
|
31% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 16 |
Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-05-2012, 13:57
|
|
|
tak patrzę i przecieram oczy.
Jak dla mnie pomysł fajny, do zrealizowania i podoba mi się.
Puchar może byc u kogokolwiek.
Morfi - musisz jako moderator być bezstronny.
[ Dodano: 24-05-2012, 17:13 ]
I jeszcze coś bo widze, że się tu robi jakiś podział.
prosze sobie nie skakac do oczu.
To nie służy ani Forum, ani Klubowi ani wreszcie Regionowi czyli Wam.
Prywatnie może nie wszyscy sie lubicie i nie wszystkie sprawy są powyjasniane.
Ale na Forum prosze tego nie wyciągać. Prywatne sprawy załatwiamy poza Forum lub przez PW.
Blondi gdybys miała wątpliwości - to przede wszystkim do Ciebie. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 24-05-2012, 22:36
|
|
|
miałem nadzieje że spotkam się z większym zrozumieniem, ale cóż....
myślę że jednak się przekonacie do mojego pomysłu. Ja zacznę i mam nadzieję że ruszymy z tym pomysłem jako pierwszy region i że się przyjmie.
peace rebjata |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 25-05-2012, 07:36
|
|
|
misjonarz. napisał/a: | miałem nadzieje że spotkam się z większym zrozumieniem, ale cóż.... |
Ależ IMO wszyscy to rozumiemy i pomysł uważamy za ciekawy. Nikt Ryśku nie neguje, tylko wyraza obawy. Jak już pisałem, sezon się kończy i najbliższy spot jest interregionalny, potem mamy juz tylko lipiec i sierpień(spoty pod znakiem zapytania lub mało frekwencyjne). Następnie puchar oddajemy. Nie mamy już możliwości przekazywania pucharu wsód nas. Nie wiemy tez, czy inne regiony chcą takiej formy przechodniej, więc nie możemy im narzucać swojej inicjatywy. Jesli pomysł podoba się Hubertowi(pozdrawiam), proponuję odgórnie wprowadzic taką formę przechowywania pucharu, założenie tematu i ankietę. Piszę to całkiem powaznie, bez aluzji czy ironii. Tylko moja obawa jest taka, że jaki puchar trafi w ręcę osoby, która np zostanie nagle zbanowana, wyrzucona z forum(nie daję przykładów, bo nie o to chodzi, aby kogoś obrazić, zdarzyło się i przykro mi) i postanowi nie oddać, to co mu zrobisz? Kupisz nowy puchar? Na spotach pojawiaja się nowe osoby i one też chciałyby brac udział w losowaniu. A ilu już było jednorazowych spotowiczów?
... się rozpisałem |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 25-05-2012, 08:00
|
|
|
mjsystem napisał/a: | A ilu już było jednorazowych spotowiczów? |
Jeszcze pomyślę, że to o mnie. <joke>
A swoją drogą co Was boli, że przy każdej okazji jakieś przepychanki słowne? Zresztą nie odpowiadajcie tylko sobie przemyślcie...
misjonarz - nie bierz tego wszystkiego do siebie... Pomysł jak pomysł, nie każdy się musi każdemu podobać. A w moim odczuciu mógłby zrobić więcej złego niż dobrego.
A jak chcecie bić rekord to się gdzieś ustawmy to może BB przyjedzie, wezmę kolegę (zarejestrowanego) i może się uda utrzymać. Ile to trzeba osób 40? Poślijcie masówkę na maila, że bijemy rekorda i już. Zmobilizować ludzi! Do tego uważam, że warto by było spoty robić tak, żeby ściągnąć ludzi do czegoś. Np. karty, kręgle, czy coś innego. Jedni przyjadą po coś drudzy dla towarzystwa i już. |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 25-05-2012, 08:30
|
|
|
W lipcu jest planowanych grill w Tychach nad jeziorem Tylko termin do ustalenia, aby jak najwiecej osób przyjechało. |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

|
Wysłany: 25-05-2012, 10:56
|
|
|
To wszystko jest do ogarnięcia. Tylko trochę dobrej woli. Da się tak ustalić żeby było dobrze. Co do bezpieczeństwa naszej ( jeszcze ) błyskotki, to nie było żadnego zagrożenia. Mi w sumie było jeszcze bardziej przykro, gdy na mój pomysł wyszły takie niezdrowe emocje. Tym bardziej przykre że jeszcze na początku roku dobrze się razem bawiliśmy na wspólnych imprezach. Szkoda że tak to wyszło. Na prawdę przykre. Więc mimo wszystko ja spróbuje. Jak się nie uda to trudno. Pozdrawiam i życzę więcej życzliwości. Btw. Spróbujmy znowu wygrać. Do Tychów z bielska nie jest też tak daleko. A może i częstochowa się pojawi? |
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
|
Wysłany: 25-05-2012, 18:47
|
|
|
misjonarz. napisał/a: | To wszystko jest do ogarnięcia. Tylko trochę dobrej woli. Da się tak ustalić żeby było dobrze. Co do bezpieczeństwa naszej ( jeszcze ) błyskotki, to nie było żadnego zagrożenia. Mi w sumie było jeszcze bardziej przykro, gdy na mój pomysł wyszły takie niezdrowe emocje. Tym bardziej przykre że jeszcze na początku roku dobrze się razem bawiliśmy na wspólnych imprezach. Szkoda że tak to wyszło. Na prawdę przykre. Więc mimo wszystko ja spróbuje. Jak się nie uda to trudno. Pozdrawiam i życzę więcej życzliwości. Btw. Spróbujmy znowu wygrać. Do Tychów z bielska nie jest też tak daleko. A może i częstochowa się pojawi? |
I dalej będziemy się bawić,
BTW
Proponuję zrobić spot jeden do roku, na którego przyjedzie cały Sląsk: Czestochowa, Bielsko i Katowice(ogólnikowo) oraz koledzy z Rybnika, Raciborza itd. Jeden raz do roku możemy poczuć się zmotywowani. Z drugiej strony to sztuczne naciaganie, dla mnie wazniejsze są stałe relacje pomiędzy nami a Ci, którzy się pojawiają, jest rzeczywiście nas mało. Spot to jedna z dwóch form oprócz forum pisanego(nie licząc FB ). |
|
|
|
 |
Morfi

|
Wysłany: 26-05-2012, 17:02
|
|
|
misjonarz., to kiedy puchar przekażesz? Na spocie polski południowej czy na spocie w Tychach ? |
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Mark Twain |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

|
Wysłany: 26-05-2012, 20:11
|
|
|
będę chciał się wybrać w czerwcu na spot południa, jeżeli mi się nie uda to go przekażę komuś kto będzie jechał |
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
madź
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany
Auto: Toyota Yaris
|
Wysłany: 26-05-2012, 21:14
|
|
|
Rysiu wybieram sie na spot polski południowej wiec jeśli ciągniemy twój pomysł to ja jestem chętna na pomoc dzieciakom jeśli nikt sie nie zgłosi możesz mi przekazać puchar:) |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
|
Wysłany: 27-05-2012, 09:44
|
|
|
misjonarz. napisał/a: | Więc wymyśliłem że na spocie, wśród osób chętnych zostanie przeprowadzone losowanie. Ten kto wylosuje puchar, wpłaci symboliczną kwotę (powiedzmy 10 PLN) na konto mitsumaniaki dzieciom. |
Czy ktos już wylosował puchar i został ustalony termin przekazania?
misjonarz. napisał/a: | po 3 ja tego pucharu nie muszę mieć u siebie, jeżeli ktoś chce proszę bardzo pofatygować się do mnie i go odebrać |
Kilka osób (mitsumaniaków) spotyka się w najbliższym terminie. Czy jest szansa na pokazanie pucharu tym osobom? Jeśli jest, to chętnie im pokażę, po czym puchar trafi do ponownego losowania(do tego czasu pozostanie w rękach moda)
Bardzo proszę o odpowiedź. |
|
|
|
 |
Morfi

|
Wysłany: 27-05-2012, 10:33
|
|
|
mjsystem, Spokojnie sprawa w toku. Hubeeert ostatecznie zadecyduje.
madź napisał/a: | Rysiu wybieram sie na spot polski południowej wiec jeśli ciągniemy twój pomysł to ja jestem chętna na pomoc dzieciakom jeśli nikt sie nie zgłosi możesz mi przekazać puchar:) | niepotrzebnie zaogniasz sytuacje.
Takiej sytuacji napewno nie będzie.
P.S Oczywiście na spot polski południowej jest wolny wstęp i przyjechać może każdy |
Mark Twain |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 27-05-2012, 10:40
|
|
|
MI zależy na trzech sprawach
1. Puchar jest na spotach
2. Puchar i jego wędrówka poprzez kolejne osoby przyniesie coś dobrego
3. Śląsk się uspokoi |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
|
Wysłany: 27-05-2012, 10:48
|
|
|
Rysiu, Sławku
jako przedstawicielka Częstochowy stwierdzam jednoznacznie, że nas interesuje tylko spot Polski Południowej - wspólny, integracyjny - jak najbardziej jestem ZA
na innych spotach Śląska nie będziemy się pojawiać, więc nie liczcie na nasz udział w podbijaniu frekwencji |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
|
Wysłany: 27-05-2012, 18:40
|
|
|
Aga napisał/a: | nie będziemy się pojawiać, więc nie liczcie na nasz udział w podbijaniu frekwencji |
mjsystem napisał/a: | Z drugiej strony to sztuczne naciaganie, dla mnie wazniejsze są stałe relacje pomiędzy nami a Ci, którzy się pojawiają, jest rzeczywiście nas mało. Spot to jedna z dwóch form oprócz forum pisanego(nie licząc FB ). |
[ Dodano: 27-05-2012, 18:42 ]
Acha, no i morał: Aguś, masz rację, bo liczy się jakośc a nie ilość |
|
|
|
 |
|