|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA5A/W 2.5] Nie działające kierunkowskazy |
Autor |
Wiadomość |
Majkelck
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2013, 09:45
|
|
|
Witam, mam problem z kierunkowskazami. Mianowicie po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka zaczynają świecić wszystkie na raz na stałe. Gasną dopiero po zamknięciu samochodu centralką. Podczas jazdy jest ok, działają prawidłowo.
Ktoś wie o co z tym chodzi ?
Czy to może być przerywacz ? jeśli tak to gdzie go szukać.
No i czy to droga impreza ? |
|
|
|
 |
koller
Mitsumaniak

Auto: Outlander I 2.0T 06' AWD
|
Wysłany: 20-07-2013, 23:45
|
|
|
centralka oryginalna czy dokupywana?? |
|
|
|
 |
SlaveCity
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant EA 2,5 V6
|
Wysłany: 03-12-2015, 14:17 Awaria migaczy - potrzebna pomoc
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów,
jestem użytkownikiem Galanta sport kombi 2,5 V6 tiptronik '99 i od dawna obserwuje forum, jednak tym razem nie znalazłem odpowiedzi na moją usterkę.
Otóż nie działają migacze jak manewruje wajchą, góra-dół... wszystko jest ok gdy włączam awaryjne więc przerywacz działa bez zarzutu. Tak samo wajcha bezproblemowo obsługuje długie światła.
TIP: nie działa również oświetlenie tylnej tablicy ale nie wiem czy można to jakoś powiązać.
Bezpieczniki sprawdziłem i te za schowkiem i te pod maską, wszystko jest ok żaden nie jest przepalony. Wczoraj dziwnym sposobem jakoś znów zadziałały, więc wajha chyba jest sprawna, dziś znów nie działają...
Anybody can help? |
|
|
|
 |
|
|