|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA5A/W 2.5] Oryginalne kołpaki do naszych miśków |
Autor |
Wiadomość |
bbandi
Forumowicz

Auto: Galant SE 2.5V6 98
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Paź 2011 Posty: 606 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 04-11-2012, 07:18
|
|
|
Ja kupiłem w Auchan 15" 7zł sztuka , drugi sezon je zakładam - delikatnie popękały ale to zwiny zmieniacza opon, 120 bym nie dał za ori używki...ale jak kto lubi.
Jakbym którąś zgubił to raczej dokupię taką samą bez problemu a z ori to już problem... |
|
|
|
 |
tommyc1
Mitsumaniak
Auto: Saab 9-3 TTiD kombi
|
Wysłany: 04-11-2012, 11:09
|
|
|
Oj, ale mi nie chodzi o popadanie w skrajności, że jak nie ori kołpak to z tesco za 5zł... można kupic solidne kołpaki, nie ori... z ładniejszym, może bardziej współczesnym wzorem
Na alledrogo taki komplecik można nabyć za 60-80zł
A co do gubienia, dobrym rozwiazaniem są kołpaki przykręcane z felgą-mój tata w swoim Citroenie ma takie...od 12 lat . Nie do zgubienia |
|
|
|
 |
bbandi
Forumowicz

Auto: Galant SE 2.5V6 98
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Paź 2011 Posty: 606 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 04-11-2012, 12:20
|
|
|
Ja akurat mam pordzewiałe felgi i te kołpaki "maskują" je, są prawie całe zabudowane, jakbym miał ładne felgi to fakt za 60-70 dych można mieć ciekawe.
KOŁPAKI |
|
|
|
 |
|
|